nokia e71 kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

efecan_demir

Üye
benim e 71 de kullandıklarım
msn ve facebook çevrim içi görüşme için ebuddy
navigasyon olarak garmin gps
internet için opera mobile tr
oyun olarak oyun yüklü ayrıca gamyun waptan okey ve avla
msn olarak nokia s60 için olan windows file
chat için skype versiyon 1.1.0.6
mail olarak kendi mail prosunu kullanıyorum
adobe reader kullanıyorum kitap okuma için
tv olarak spb tv
radyo olarak kendi radyo prosunu kullanıyorum
yazdıklarımın çogunluğu net destekli olduğu için turkcell internet kullanıyorumaylık 1 gb bedava ve bana yetiyor ve artıyor bile daha ne diyeyin E71 im benim tek dünyammm

tcetveli

tcetveli

Üye
telefondan çok anlamam ama e71 güzel ve kullanışlı bir cihaz.tavsiye ederim.4-5 ay oldu hiç bir problemle karşılaşmadım.sadece bazı videoları izlemek istediğimde harici yazısı beliriyor ve önce yükleme yapıyor sonra açıyor yani direk açmıyor.ama hiç problem değil ben böylede seviyorum :D

mkaggul

Üye
Arkadaşlar e71 flash player sorunundan dolayı sanırım facebook taki videoları oynatmıyor artık aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim

LDR

Üye
Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

geceyagmuru_725

Üye
satılık e71 ulaşım tel 05347049216

cengizsualp

Üye
arkadaslar video izlemek için free studıo manager ı bilgisayarınıza kurun. sonra istediğiniz uzantılı video dosyalarını mp4 e cevirin. cevirirken mobile phones 320*240 ekran çözünürlüğü ile cevirin. daha sonra hafıza kartınızın video klasörüne atarsanız istediğiniz tüm videoları telefonunuzda izleyebilirsiniz.

vassili29

Üye
arkasaşım smart movie converter programını kullanabilirsin pc üzerinden telefon modeline convert edip istediğin filmi izleyebilirsin hemde avi formatında

osmantaner44

Üye
onlara gerek yok duzenlenmiş core player yukleyin tlf a harika bi çalışma karşınızda..desteklemediqi uzantı yok.

acatal

Üye
Merhaba Arkadaşlar foruma yeni üyeyim ve yeni bir e71 kullanıcısıyım. Bir sorum olacaktı wlan ile internete bağlandığımda telefonu sürekli internete bağlı tutabiliyormuyum bunu öğrencektim. Örneğin wlan üzerinden tarama yapıp bağlantı bulduqunda o ağ ile bağlanabiliyorum ama örnegin facebook simgesine tıkladığımda wlan yerine operatör üzerinden bağlanıyor bunu nasıl ayarlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt