nokia e71 kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

nokia.e71

nokia.e71

Üye
    Konu Sahibi
nokia e71 kullananlar
merhaba arkadaslar nokia e 71 kullanan tum arkadaslari buraya bekliyorum bu telefon hakkinda ne biliyorsaniz burada topliyalim ozelikle internete baglandigimizda buradaki videolari seyredemiyoruz buna uygun program varmi

• Beğen
Tepkiler: mhmt95, beneralll ve cyber88

kamikazeee07

kamikazeee07

Üye
hakan bey e 71 satmayı dusunuomsunzz

maviyildiz01

Üye
neden böye bir mesaj attın kardeş

--------------- Ekleme ---------------

pardon yanlış yere yazmışım kusura bakmayın

ozkanyaman

Üye
skyfire kullanabilirsiniz video izlemek için. Telefonun kendi yükleme yardımcısı olan ovi store da bi çok program mevcut. ordan indirebilirsiniz.

1c1c1c

Üye
Arkadaşlar,
E71 defilm seyretmek istiyorum. avi uzantılı filmleri nasıl seyretcem..?

jadejade1905

Üye
e71 için msn istiyorummm bide ingilizce türkçe sözlükk :(

200520052009

Üye
arkadaşlar öncelikle filim icin coreply tavsiye ediyorum

horozcuih

Üye
Bende de E-71 var, aldığıdan beri SIM kart hatası veriyor, ilk ayında 4 kere servise gitti KVK sorunu bulamıyor. Cihazdaki sorunu tespit edemedikleriden Nokia değişime yanaşmıyor. Bende hakem heyetine yazdım.Benzer sorun yaşayan varsa lütfen buraya yazsın çok faydası olur. Teşekkürler

hattemo

hattemo

Üye
arkadaşlar msn programi olarak ben ovi store dan nimbuzz indirdim şahane çalisiyor....tavsiye ederim

CuRSe17

Üye
Bende yaklaşık 2,5 aydır E71 kullanıyorum.an itibariyle memnunum.internet sağlayıcılarım telefonun kendi internet sağlayıcısı ve optima, msn için nimbuzz kullanıyorum ve NFS carbon flan rahatlıkla oynanabiliyor.ben hatsız kullanıyorum şuan çünkü sadece iş amaçlı wirelesten giriyorum internete.ben şuan için çok memnunun binlerce pdaya bakılırsa çok gösterişli ve işlevsel bir pda bence :)

alper5

Üye
e71 tam şarjda kaç gün dayanırbilginiz var mı ?

SELEN.

Üye
ARKADAŞLAR BEN E71 KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM WİNDOWS LİVE MESSENGER YÜKLEDİM ÇOK KULLANIŞLI EĞER SİZLERDE YÜKLEMEK İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRİM.AYRICA ÇOK UYGUN KONTORLU HATLARA AYLIK 7 KONTOR İSTEDİĞİNİZ KADAR KULLANIN. FATURALI HAT KULLANICILARINADA 4 TL BEN FATURALI KULLANDIĞIM İİN 4TL ÖDÜYORUM AYLIK. KESİNTİSİZ KOPMUYOR SÜREKLİ BAĞLANILABİLİYOR.:evet:

HoLLister

HoLLister

Üye
ArkadaşLar bende E71 kuLLanıyorum fakat henüz hiçbirşey yükLemedim.. Bir kaç sorum oLacak E71 Hangi symbian sistemini kuLLanıyor yani buradan program tema vs indirirken hangi böLümden indiricez? Bide bu Ovi Store ye nerden giriyoruz bende menüde öyLe bi ikon yok :S

Fiseng

Üye
ArkadaşLar bende E71 kuLLanıyorum fakat henüz hiçbirşey yükLemedim.. Bir kaç sorum oLacak E71 Hangi symbian sistemini kuLLanıyor yani buradan program tema vs indirirken hangi böLümden indiricez? Bide bu Ovi Store ye nerden giriyoruz bende menüde öyLe bi ikon yok :S

Symbian Os 9.2 olmalı bende yeni aldım ve çok memnunun (N97 den sonra her ne kadar alışmak zor olsada |-))

HoLLister

HoLLister

Üye
Symbian Os 9.2 olmalı bende yeni aldım ve çok memnunun (N97 den sonra her ne kadar alışmak zor olsada |-))
Teşekkür ederim yardımın için.. aLışmak benim için zor oLmadı daha önce iPhone da kuLLanmıştım o yüzden kLavye iLe yazmaya aLışkınım fakat * ve # tuşLarına haLa aLışamadım hep eLim aLta gidiyor :D

gRkn666

gRkn666

Üye
Bende de E-71 var, aldığıdan beri SIM kart hatası veriyor, ilk ayında 4 kere servise gitti KVK sorunu bulamıyor. Cihazdaki sorunu tespit edemedikleriden Nokia değişime yanaşmıyor. Bende hakem heyetine yazdım.Benzer sorun yaşayan varsa lütfen buraya yazsın çok faydası olur. Teşekkürler

arkadasim bendede ayni sorun var arada yapıyo.

e71 tam şarjda kaç gün dayanırbilginiz var mı ?

benim gibi adama 3 gün gidiyo hocam full mesaj arama mail internet sen dusun.

her turlu e71 sorularınızı bana sora bilirsiniz cıktıgından beri kullanıyorum ve hastasıyım.

jonker

Üye
ben daha önce 6680 kullanıyordum daha önce derken 4 yıl süre kullandım taki i phone alana kadar 6680den cok memnundum her megabaytını her baytını kullandım aklınıza gelen her programı yükledim anlayacagınız her şeyi ile kullandım ve sevdim ilk aldıgımda büyük telk falandı takıldım ama kullandıkca sevdim i phone ise aldıgımda sevmedim sonrasındada sevemedim anlayacagınız herkeste her yerde var teknolojiden haberi olmayanlar bile i phone alınca bende geri nokiaya dönüş yaptım ve ve e 71 aldım kullandıkca insan seviyor telini program atması yüklemesi bana biraz zorca geldi ama ihtiyacım olanları tek tek yükleyip kullanıyorum bi şekildegüzel tel zamanla daha cok sevecegimden eminim

sözlük olarak arkadaşa slovoed ingilizce türkce sözlüğü öneririm bir cok sözlük var slovoed de cok kullanışlı ve pratik msn ise kullanılabilecek bir cok sürüm ve ceşit var ben yükledim kullanışlı bir cok secenek var windows live 3.2 dosya paylaşımı resimgösterimi bir cok şey mevcut anlayacagınız

iyi telefon kullandıkca seveceksiniz eminim

cibranli

cibranli

Üye
Bende e71 kullanıcısıyım 3,5 aydır. daha öncede bir 6 ay kullandım ama başına kaza geldi telin. sonra yine aldım. vazgecemediğim bir tel. sim kart hatası veriyor diyen oldu ama bende her iki telde de hiç olmadı.
şarzı ise msn, e-posta, arada nette gezinme, müzik konuşma ve radyo kulalnımında bile 3gün yada en düşük 3 güne yakın gidiyor.
evet ikinci kez alışımdan da anaşılacagı gibi vazgecemediğim bir tel adeta cep bilgisayaraı. emsalleri içinde kullanışlı hem görüntü olarak hemde fiyat olarakta mükemmel bir tel.

Takipçi Satın Al

Üst Alt