Nokia E71 Hafıza Kartı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devils_arek

devils_arek

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Hafıza Kartı Yardım
Ben E71 ime bugün telefonun şifreleme programıyla şifreleme yapıyodum sora çok uzun sürüceğini gördün ve iptal etmek istedim ama edemiyodum hafıza kartını çıkardım ve kartın şifresi bulunamıyor diye hata veriyor telefonum kartı da kullanamıyorum verilere de erişemiyorum yardım lütfen

urtan

Üye
Yardım....

ibo452

Üye
arkadaslar telefonu ilk aldığımda bende sizler gibi yapmıştım. Hafıza kartını sifrelerken çıkardım daha sonra tekrar taktım hafıza kartı bozuk yada anahtar bulunamıyor diyordu. yapmanız gereken öncelikle hafıza kartını biçimlendirin. Daha sonra hafıza kartı şireleme kısmından acık olan durumu kapalı konuma getirin. Zarar verebilir der ama önemsemeyin birseycikler olmuyor. Sizlere önerebileceğim bu kadar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..

pincan

Üye
acilll yardım istiyorumm buutn resımlerım gitti :((

osmantaner44

Üye
resimlerinin tekrar geleceqini sanmıyorum dostum.

buketcik

buketcik

Üye
geçmiş olsun .bazı programlarla geri alına biliniyor.birkeresinde bizim iş yerinin arşiv albümündeki disk biçimlendirilmesi yapılmış yanlışlıkla.hiç ellemedik.bir programla geri getirmişlerdi.fakat 1350 tl para vermiştik.:eheordan biliyorum.
umarım sizinki internetde dolaşan bir sürü program var onlardan biri ile çözülür.:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt