nokia E71 firmware 210.21.006 versiyonu hacklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azraelstear16

Üye
    Konu Sahibi
nokia E71 firmware 210.21.006 versiyonu hacklemek
selam arkadaşlar.nokia e71 telefon aldım fakat bir türlü hackleyemiyorum.sitede e71 için olan ve başka sitelerde de olan yöntemleri denedim fakat bir türlü olmuyor.hellox veya hello carbide işe yaramıyor.hello carbide yükleniyor fakat çalıştırdığımda benimle öküz tren ilişkisi kuruyor.hellox ise sertifika hatası diyerek yüklenmiyor(burada bahsedildiği gibi programı signed da yaptım)
lütfen bir yardım.eski firmware ların hacklendiğini biliyorum.ama bu versiyon lanet birşey.deli ediyor.

yusher

yusher

Üye
hellox2 yi kendi imei numaranla opda'dan almış olduğun sertifikayla signed edersen sorunsuzca yükleniyor ve hackleniyor.

azraelstear16

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum opdadan sertifikayı.bakalım nolacak?

baba3232

baba3232

Üye
Arkadaşım sana çözüm yolunu anlatacağım tek yol bu başka yöntem bulamadım ben.
1)Opda dan sertifika almalısın
2)Hellox un 1.0.3 bu versiyon diğer versiyonlar olmuyor indirmelisin linkinide vereyim altta
3)helloxu opda dan aldığın sertifika ile sertifikaladıktan sonra cep telefonuna atacaksın ve yüklüyeceksin
4)sonra Yüklemeden helloxu açacaksın o herşeyi kendisi hallediyor zaten daha daha sonra telefonu yeniden kapa aç tebrikler artık imzasız uygulamaları gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin.
Hellox 1.0.3:

Sertifika İşleminide anlatayım:

Öncelikle Opdadan sertifika aldıysan cer ve dosyalarını indirmelisin:
Daha sonra bir klasör açıp içine at gitsin sonra o klasörün içine bu programı kat merak etme yüklemicen direk açılır zaten
Signsis:

Şimdi alttaki gibi dosyaların olacak,

Daha sonra Signsis programını açıcaksın dosyasını sertifika dosyasını ve en üstte ise sertifikalayacağın programı yani Hellox1.0.3 ü seçtikten sonra en alttaki butonu tıklayıp sertifikalandırcaksın sana yeni sertifikalanmış bir dosya oluşturacak yine aynı klasöre gerisini yukarda anlattım zaten...

serkannpak

serkannpak

Üye
arkadaşlar çok özür dilerim ama bu konularda yeni olduğumdan söylediklerinizden pek de bişey anlamadım :S bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt