Nokia e71 . Facebooka qirerken verilen hata lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exelance80

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e71 . Facebooka qirerken verilen hata lütfen yardım
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Facebooka Girerken Önceden ağ geçidi cevap vermiyor diye bi hata veriyordu şimdide paket veri yetkilendirme yetersiz diye hata veriyor.. Yaw bi Allahn kulu yardım etmez mi nolur ya kanser oldum biri yardım etsin napmaaam lazım..

NOT: BİR WLAN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ GİRİYORUM ORDAN BAGLANIYORUM INTERTENE TELEFONDAN GOOGLEYE FACEBOOK YAZDIGIM ZAMAN FACEBOOKA GIREBILIYORUM.. Ama işte yukarıda bahsettiğim qibi yapınca olmuyor.. Her zaman wlan ağı olmuyorkii 0.facebook tan yararlanamıyorum Nolur biri yardım etsin kırıp atıcam telefonu yaa !!

exelance80

Üye
    Konu Sahibi
Bi Allahın kulu yardım etmez mi ya.

safetyvincen

Üye
ağ geçidi cevap vermiyor demesi, wlan ağının şifresi değişmiş olabilir. Ama sana yeni şifreyi girdirse de eski şifreden bağlanıyor olabilir. Sana tavsiyem, telefonun arşivindeki tüm önceden bağlanılmış wlan ları kaldır, kullandığın wlan ı yeniden bulsun, şifreyi gir, o zaman girmesi lazım.

ldg

Üye
valla aynı sorun bende de var ben de nokia e 71 kullanıyorum 0.facebook.com a girdiğimde (üzgünüz 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonları tarafından desteklenmelidir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz) diyo :allalla:

ayhanss_38

Üye
arakdaslar merhaba ben e71 den google a bulması ıcın ornegın bı haber yazıyorum yada baska bırseyler ama googgle ın buldugu sıtelere gıremıyorum.ustune tıklaıgımda acılmıyor hıc bır kıpırdanma yok gıremıyorum sıtelere google arama motorunun bulduklarına telefonu fabrıka ayarlarına donderdım hatta belkı duzelır dıye ama onceden google dan ne yazarsam o sıtelere gırebılıyordum sımdı gıremıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...