Nokia E71 cihaza nss ile product code değiştirerek E72 firmware yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

jaktens

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 cihaza nss ile product code değiştirerek E72 firmware yükleme
arkadaşlar e71 e nss programı ile e72 nin kodunu yazıp, daha sonra nokianın sitesinden güncelleme yapsam telefonuma e72 nin yazılımı sorunsuz yüklenirmi? (veya e71x)

• Beğen
Tepkiler: mbulut23

SerKanTTK

SerKanTTK

Üye
oldu n97 yukle istersen ?

• Beğen
Tepkiler: sabrinailker

jaktens

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen biri?

hhcihan

Üye
dostum böyle bir şeyin yapılabildiğini duydun mu hiç...? yani yapan varmıymış, yoksa sen olurmu acaba diye merak mı ediyorsun...?

• Beğen
Tepkiler: SerKanTTK
ahenk

ahenk

Üye
arkadaşlar e71 e nss programı ile e72 nin kodunu yazıp, daha sonra nokianın sitesinden güncelleme yapsam telefonuma e72 nin yazılımı sorunsuz yüklenirmi?
böyle birsey mümkün degil başlica sebebleri sıralarsak e71 fp1 e72 ise fp2 bir cihazdır ki zaten güncellemeyi görmez pc suite izin vermez ama olduda bu aşamalrı geçtin en büyük sorun donanım farkıdır şöyle söyliyim pcde ati ekran kartını nivida driverle çaliştırabilirmısın
e72 yazılımının içinde e72 cihazda kullanılan donanımlar için yazılım mevcut ve her nokia modelinin çoğunlukla ayrı donanımları vardır kısaca özeti bu

iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: SerKanTTK

Revengeful

Emekli Yönetici
olmaz...

jaktens

Üye
    Konu Sahibi
peki e71x yazılımı yüklenebilir mi?

androgen

androgen

Üye
yüklenmez e71 olarak kalır. böyle birşey deneme elinde patlat telefon. aynı bilgisayar gibi düşün driverler falan hepsi senin cihazdaki donanıma göre sen git komşunun bilgisayarının sitemini senin bilgasayara at çalışırmı? Tabikide çalışmaz. Düz mantıkla böyle izzah edelim kardeşim.

jaktens

Üye
    Konu Sahibi
yüklenmez e71 olarak kalır. böyle birşey deneme elinde patlat telefon. aynı bilgisayar gibi düşün driverler falan hepsi senin cihazdaki donanıma göre sen git komşunun bilgisayarının sitemini senin bilgasayara at çalışırmı? Tabikide çalışmaz. Düz mantıkla böyle izzah edelim kardeşim.

Anladım, e71 le e71x in donanımları aynı ya belki olabilir diye sordum. Deniycem ama patlar diye cesaret edemiyorum

GökhanSan

GökhanSan

Üye
ama iyi düşünmüş peki 5800xm e n97 firmware yüklesek?içerik olarak hemen hemen aynı?

jaktens

Üye
    Konu Sahibi
e71 le e71x tamamen aynı.
işlemci,ram,ekran herşey aynı. onda fp2 oluyor da e71 de neden olamıyor onu anlamıyorum

androgen

androgen

Üye
valla dene istersen denemesi bedava diyemeyeceğim E71x'in farkı kasası ve birkaç tema aynı n73 ile n73ME arasındaki fark gibi. sen biirsin biraderim :D

jaktens

Üye
    Konu Sahibi
e71x yazılımını yükledim tek problem bazı programlar farklı ve çalışmıyor sadece ikonları var ve türkçe product kodu bulamadım ingilizce yüklemek zorunda kaldım. bir iki saat kullandım telefon baya yavaşladı.. ben de yeni çıkan e71 v410 firmware yükledim.

GökhanSan

GökhanSan

Üye
cpk güzel düşünmüssün hakikaten böyle birsey varmı varsa bende yükleyeyim :hmmm

böle bişi sadece biz Türklerin aklına geliyodur.doğan görünümlü şahin gibi n97 görünümlü 5800.ama bence büyük ihitimal n97 ye 5800 firmware yüklenir ama 5800 a n97 yüklenirmi emin değilim.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
böle bişi sadece biz Türklerin aklına geliyodur.doğan görünümlü şahin gibi n97 görünümlü 5800.ama bence büyük ihitimal n97 ye 5800 firmware yüklenir ama 5800 a n97 yüklenirmi emin değilim.

kardes ben zazayım :ehe hem olsa fenamı olur teknolojide yok yoktur azıcık kafa yorsak oda olur :)

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
deneyınde haber verın :))

umt_06_66

Üye
tesekkürler

bizbo

bizbo

Üye
n73 ü n73music versiyonuna cevrilebiliyor ya product codu degistirerek..... galiba e71 de neden olmasin diye düsünmüs arkadas.
ama hardwareleride farkli bence o yüzden olmaz...

Üst Alt