Güzel telefon kardeşim güle güle kullan![]()
iyi sallamışın bea hemde çok iyiolağan üstü bir cihazbenim n8 bu birde iphone 4 en iyi üç telefon

xghostx sayet telefondan anlasaydin benim telefonun 100 kisiden 2 kiside var gibisinden bir gaf yapmazdin
e7 nin ekrani 4 inc ama ekran cözunurlugu 3.2 inclik 5800 la ayni , yani 4 inclik bir ekran icin az
x10 nun ekranida 4inc ama cozunurlugu 854*480 yani o begendigin e7 den daha iyi
kameraya hic gelmeyeyim istersen 8 mp otofokussuz ve makro modsuz bir telefonu sadece nokya dan beklerim kaziklama stratejisi
kamera yonunden benim x10 numla yarisamaz bile
e7 nin islemci hizi 680 mhz ram oranida 256mb
benim x10 nun 1000mhz islemci hizi var ram oranida 512mb
isletim sistemini hic soylemeyeyim bile cunku symbian androidle yarisacak seviyede degil
fiyat konusuna gelince x10 1000tl civarinda , e7 ise 1500 tl den satiliyor
yani diyecegim o ki n8 den klavye disinda pek bi farki olmayan hatta eksikleri olan bir telefona o kadar para vermek mantikli degil bence
bu tablo herşeyin göstergesi değildir inan banaburdaki herkeze sorsam e7 mi x10 mu diye herkez e7 der
eğer herkez nokia ya dandik deseydi grafik aşşağıdaki gibi olmazdı!
2011 4. çeyrek alınım
Genel;
Ayrıca Nokia Nokia diye yazılır nokya diye değil

bu tablo herşeyin göstergesi değildir inan bana![]()

bu tablo herşeyin göstergesi değildir inan bana![]()
çekemeyen adam anca yukarıdaki gibi yorum yazar. 
Herşeyin göstergesi inan tabloyaçekemeyen adam anca yukarıdaki gibi yorum yazar.
![]()
sony göremezsin ben sonyden bahsetmiyorumsokakta ya 6033 yada 5800 iphone vb. telfonlar görüyorum hatta concord mobile bile görüyorum ama sony göremiyorum özür![]()
sana laf anlatmıycam çünkü aklın almıyor bunu anladım başkalarına yazdıklarımdan cevap çıkartırsın kendine
Herşeyin göstergesi inan tabloyaçekemeyen adam anca yukarıdaki gibi yorum yazar.
![]()

sony göremezsin ben sonyden bahsetmiyorum
bak nokia çok fazla satıyor evet doğru ama sence çıkardığı telefonlar bi galaxy s2 ile yada bi motorola atrix ile yarışabilir mi bana bunu söyle bi
herkez samsungun süper olduğunu düşünse herkez galaxy alırdı ama belli oluyor hangisi güzel ayrıca garanti 2+3 bile olabilen + yaklaşık 12 yıl (tuşlular)
6 yıl(dokunmatik) kullanılan + daha sağlam olan telefon varmı sen söyle bana eğer konuların derinine inersen cevabını tekrar alırsınben bu konuyu kavga etmek için açmadım inceleyen incelesin gerisi kasmasın kendini bak hoss kicklendi hemen
sony göremezsin ben sonyden bahsetmiyorum
bak nokia çok fazla satıyor evet doğru ama sence çıkardığı telefonlar bi galaxy s2 ile yada bi motorola atrix ile yarışabilir mi bana bunu söyle bi
herkez samsungun süper olduğunu düşünse herkez galaxy alırdı ama belli oluyor hangisi güzel ayrıca garanti 2+3 bile olabilen + yaklaşık 12 yıl (tuşlular)
6 yıl(dokunmatik) kullanılan + daha sağlam olan telefon varmı sen söyle bana eğer konuların derinine inersen cevabını tekrar alırsınben bu konuyu kavga etmek için açmadım inceleyen incelesin gerisi kasmasın kendini bak hoss kicklendi hemen
peki sen öyle düşünmeye devam etmillet süper hızzlı telefonuyla internette uçsun sende öyle telefonum çok sağlam bak duvara attım bişey olmadı hesabı gez
![]()
peki sen öyle düşünmeye devam etmillet süper hızzlı telefonuyla internette uçsun sende öyle telefonum çok sağlam bak duvara attım bişey olmadı hesabı gez
![]()
yeterince sağlam emin ol
ayrıca en hızlı şekilde e-posta ve web adresine giren telefon nokia bence uygulama açısındanda samsungla karşılarştır bi nokiayı
eğer paran yoksada bana laf atma kardeşim ben parayı silah olarak kullanmam ayrıca istesem galaxy de alabilirim babamın galaxy'si var ama ben istemiyorum galaxy almayı
yeterince sağlam emin ol
ayrıca en hızlı şekilde e-posta ve web adresine giren telefon nokia bence uygulama açısındanda samsungla karşılarştır bi nokiayı![]()
Çoğu s60v3v5 oyun uygulamalarını destekliyor. Bu rakamı katlar.
seçimin ile ilgili bir şey söylemedim ki önce doğru düzgün bi oku sonra yorum yapyeterince sağlam emin ol
ayrıca en hızlı şekilde e-posta ve web adresine giren telefon nokia bence uygulama açısındanda samsungla karşılarştır bi nokiayı
eğer paran yoksada bana laf atma kardeşim ben parayı silah olarak kullanmam ayrıca istesem galaxy de alabilirim babamın galaxy'si var ama ben istemiyorum galaxy almayı![]()
seçimin ile ilgili bir şey söylemedim ki önce doğru düzgün bi oku sonra yorum yap![]()
millet süper hızzlı telefonuyla internette uçsun sende öyle telefonum çok sağlam bak duvara attım bişey olmadı hesabı gez![]()
bu nedemek oluyo o zaman ?? benle kavga etme ben arkadaşlar yararlansın diye inceleme koydum
20 dk.denedim ki okadar kişi bnden önce telefona neler yapmıştır; dokunmatiğinde beni rahatsız eden bir sorun göremedim qwerty klavyesi gayet güzel açık kaynak olduğundan özgürlük verilmiş symbiana bence nokia kabuk değiştiryor ve meyvesini 3 seneye kadar alıcak n97 ve 5800 facialarından sonra; uzun zaman önce nokia'yı terketmiş ve tekrar deneme amaçlıda olsa kullandığım e7 hoşuma gitti telefonda grdüğüm 2 eksik nokta 1 otofokus özelliği 2.si ise fiyatı(düşmesini beklicem) artı browser içinde bir şey söylemek istiyorum birkaç video izledim bilhassa desire z ile karşılaştırılmasını merak ettim browser ona gre biraz daha geç açılıyor ama tek sebebi e7 sayfayı yakınlaştırarak büyük açıyor htc öle değil veya ip4 ama buda opera filan yüklendiğinde çok daha hızlı hale gelebilir yada nokia ovi bunu bir yazılımla düzeltebilir şunu söylemek istiyorum en azından kendim için ben bilişim sis. müh son sınıf öğrencisiyim az çok teknolijiden anlıyosam ve multimedyadan piyasadaki bir çok telefondan daha eğlenceli benim bb.den sora çok güzel olur
) he bir eksik daha işlemcisi gerçekten düşük bunuda söylemeden geçmiyim ...