Nokia E7 hakkında bilgiler ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szralp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 hakkında bilgiler ???
Arkadaşlar nokia e7 yi nasıl bilirsiniz? Menü dış görünüş işletim sistemi cpu vs gibi donanımlar n8 le aynı olduğunu biliyorum öğrenmek istediğim q klavyesi rahatmıdır?
Bundan sonra tek telefon kullanıcağım için galaxy pro gibi rahat mesaj yazılabilicek ama n8 gibide kaliteli zevk veren bir telefon istiyorum
Önerileriniz nelerdir?

_ardaa

Üye
Klavyesi rahat mıdır sorusuna cevap vermek zor herkesin parmak yapısı farklıdır kendin test etmelisin, ekranı güzel 4" işletim sistemi ve donanım n8 ile aynı sadece kamera 8mp led flash, alacaksan anna yüklü olanlardan al ama satışına başlandı mı bilmiyorum.

Tam QWERTY klavye var kullanımı guzel diolar n8 gıbı hemen hemen amoled ekran
HDMI kablosuyla HD televizyonda HD 720p video oynatımı yapabılırsın
alüminyum gövdeden olusuyor
dıger telefonlara göre agırlıgı bıraz daha fazladır
Alfasayısal ekran klavyesi ve tam klavye kullanabılırsın
OpenGL 2.0 destekli özel bir grafik işlemcisi var
Oyunlar, grafikler ve videolar için 3B grafik işlemcisi kendini konusturuyor

szralp

Üye
    Konu Sahibi
Annalı versiyonu sanmıyorum çıkmamıştır navifirmdende kontrol ettim daha yeni yeni ekliyorlardı sorun değil zaten annasını ben yüklerim benim çekindiğim normal q klavyeli çok telefon kullandım e63 e71 e72 en son samsung galaxy pro aldım tuşları kocaman zaten fakat bu şekilde yatay klavyeli açılmalı telefon hiç kullanmadım ucuz bir telefonda değil alıp kullanamamak koyar o yüzden sordum kullanan varsa yorumları nelerdir diye

hocam sen enıyısı medıa market teknosa gıbı yerlerde var oralarda alıp kurcalayabılırsın telefonu kafana yatarsa alırsın

szralp

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için saolun en iyi dediğiniz gibi biraz kurcalayıp öyle almak

dostum pahalı o telefon yav. N8 al daha iyi. Ama ille de klavyeli olsun istiyorsan E7 gibi değil ama HTC nin desire z mi ne var 850 tl galiba önerebilirim test etmiştim

szralp

Üye
    Konu Sahibi
N8 im var zaten ustam şuan bi bakayım htc ye saolasın =)

inşallah kafana yatar da fazla masrafa girmezsin N8 in üzerine 200 lira falan koyarsın herhalde

N8 im var zaten ustam şuan bi bakayım htc ye saolasın =)
htc önermiyorum acıkcası ben çünkü bi çok arkadaşımda var ve hepsinin ağzında aynı şey dolanıyor günde iki defa telefonlarını şarj ediyorlar htc de bu batarya sorununu çözemedi gitti ciddi olarak şarjları cok cabuk bitiyor he ama günde iki kez şarj edebilirim dersen sana kalmış bişey sen yinede bi bak aklına girmiş olmıyım

szralp

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende piline baktım 1300 mAh şuan kullandığım galaxy proda öyle akşam bitiyo pili. teşekkürler yorumlar için yeniden

kemhir

Üye
arkadaslar bence e7 daha guzel telefon dokunmatıgı hem kapasıtıf hmde normal ekran 4" ekranla dıkkat cekıyor bn bugun aldım harıka bır sey arkadsta n8 var oda guzel. Burda arkdslar e7 ıs telefonu dıyorlar .. Doru ama n8 den hıc bır ozellık farkı yok dıyeblrım kamera harıc tabı e7 hem ıs hem kısısel bır telefon ıkısı arsnda e7 daha karızmatık duruyor klavyelı olmasına karsın kalınlıkları aynı sanrım . Arada 200 ıla 400 lıra fark oynuyor . E7 de ayrıyeten 3D grafık ısletm sıstemı de var . N8 de rom 512 mg ken e7 1gh ayrıca e7 ye belle yuklendıkten sonra cpu hızı tam 1ghz oluyor karar sızın arkadaslar

----------Eklendi @ 11:46:13 ---------- Yazıldı @ 11:43:20 ----------

hızlı tel ıstıyorsanız tartısmasız e7 ınternet hzı ıphone 3 ve 4 tende hızlı 10.2 megapıt hızla baglanıyor .. Daha cok oyun ıcın felan alıyorsanız buyuk ekran tavsıyem olur yalnız snuda unutmayın e7 bataryası sadece teknık servız tarafından acılabılır kendnız de acrsnız ama garantı dısı kalır ..bu da bana gore sorun degıl bnce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...