nokia e7 güzelmi ve özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
careeza

careeza

Üye
    Konu Sahibi
nokia e7 güzelmi ve özellikler
arkadaşlar nokia7 alacağım nasıl telefon iyimi?:pro:

Siyah.

Siyah.

Üye
pahalıı

nonamex

Üye
Tasarım şık, içi boş

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
arkadaşlar nokia7 alacağım nasıl telefon iyimi?:pro:
iyi telefondur. HDMI çıkışı ve Dolby Digital Plus gibi ekstra özellikleri var tasarımı çok iyi zaten. İşlemcisi yeterli Iphone kalitesinde oyunlar oynarsın o konuda sıkıntın olmasın, kamerası 8 mp zaten iyi, 720p hd video kayıt baya özellik var, alırsan pişman olcağını sanmıyorum. Son olarak Clear Black özellikli Amoled 4 inçlik ekran var son derece güzel, piyasadaki telefonların %95'inden iyi ekranı. Kısacası tavsiye ederim telefon kendine baktırıyor ;)

13eta

Üye
iyi telefondur. HDMI çıkışı ve Dolby Digital Plus gibi ekstra özellikleri var tasarımı çok iyi zaten. İşlemcisi yeterli Iphone kalitesinde oyunlar oynarsın o konuda sıkıntın olmasın, kamerası 8 mp zaten iyi, 720p hd video kayıt baya özellik var, alırsan pişman olcağını sanmıyorum. Son olarak Clear Black özellikli Amoled 4 inçlik ekran var son derece güzel, piyasadaki telefonların %95'inden iyi ekranı. Kısacası tavsiye ederim telefon kendine baktırıyor ;)

Dolby Digital Plus derken tam olarak nedir bu özellik ayrıca n8 den extra ne kadar özelliği var fiatı ne kadar arkdaslar ?

Uruloki

Uruloki

Üye

katılıyorum yalnız kamera fixed focus o kötü birde N8 den fazlası klavyeye sahip , ekranı daha büyük ve clear black dipslay çoğu kişi ekran için çok iyi diyor tabi yabancı forumlaf diyor bunu başkada fazlasınu bilmiyorum E7 ve fiyatı şu an sadece ön sipariş verip cihaz geldiğinde Nokia shop dan öğrenebilirsin

hoss

hoss

Üye
e7 alınmaz 600mhz işlemci 256mb ram oranıyla 2yıl önceki cihazlarla eş deger
devir android devri galaxy s2 ,optimus 2x , xperia arc gibi cihazlar bi kac ay içinde cıkacaklar bu cihazlarıdan birini almak daha mantıklı olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: 61semih
cortex47

cortex47

Üye
e7 alınmaz 600mhz işlemci 256mb ram oranıyla 2yıl önceki cihazlarla eş deger
devir android devri galaxy s2 ,optimus 2x , xperia arc gibi cihazlar bi kac ay içinde cıkacaklar bu cihazlarıdan birini almak daha mantıklı olur :oke:

Hala işlemci diyorsunuz, size ne anlatsak boş artık. Bence fotprumun Nokia kısmında gezmeseniz olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt