Nokia E7 Belle Refresh CFW (Gelin Birlikte Yapalım.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 Belle Refresh CFW (Gelin Birlikte Yapalım.)
Nokia E7 Belle Refresh CFW

Gelin Tek bu özeliklerle ilgili bir CFW yapalım.

Orjinali fazla bozmadan.

Dolby Headphone özelliği
FP1 klavyesi
FP1 Görev Yöneticisi
Yazı fontu "Nokia Pure"
Video kayıt 30 FPS
Colorizlt,
Silent Film,
DLNA,
Nokia BigScreen
Text Clock, Türkçe olarak .
RomPacther

Bu programları flash olarak nasıl ekleyebilirim?

hakan_710

hakan_710

Üye
birlikte yapalım derken başkası yapacak sen mi kullanacaksın??

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
birkaç kişi nasıl yapıla konusunda yardım etsin.yaptıktan sonra spload edelim herkes kullanabilsin.

hakan_710

hakan_710

Üye
birkaç kişi nasıl yapıla konusunda yardım etsin.yaptıktan sonra spload edelim herkes kullanabilsin.
e7'si olan arkadaşlar yapmak isterse gerekli olan modlar, takıldığınız yerler yada linklerde yardımcı oluruz diğer türlü bizim ypıp upload etmemiz sonra sizin denemeniz uzun sürer. kısacası deneme şeklinde olmaz çünkü bazı modlar uyumsuz ve dünden beri yaklaşık 50-60 kez flash attım c6-01 e yazılım yapmak için ve hala da birkaç bug var bu gece bitiricem inşallah..

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

karasahinemre

Üye
e7'si olan arkadaşlar yapmak isterse gerekli olan modlar, takıldığınız yerler yada linklerde yardımcı oluruz diğer türlü bizim ypıp upload etmemiz sonra sizin denemeniz uzun sürer. kısacası deneme şeklinde olmaz çünkü bazı modlar uyumsuz ve dünden beri yaklaşık 50-60 kez flash attım c6-01 e yazılım yapmak için ve hala da birkaç bug var bu gece bitiricem inşallah..

n8 bitti sonunda

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

bu yazdığım programları nasıl bulacağım flashla yapacağım bu programları nerede bulabilirm yardımcı olun lütfen.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
kardeş cfw konusunda var dediğin özellikleri içeren e7için yeni çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt