Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia e63 Sim Rehberi Yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memolinin
Üye
Konu Sahibi
Nokia e63 Sim Rehberi Yardim
Merhaba arkadaslar e63 kullanmaktayim.Sim rehberim silindi.Icinde bir arkadasimin numarasi vardi ve o arkadasima su an hic bir sekilde ulasamiyorum.Numaralari tekrar kurtarip o numarayi bulma sansim var mi acaba? Simdiden tesekkurler arkadaslar.
kalpsizşair
Üye
x-plore ile e/Other/Contacs içine bak bi belki hatayla hafıza kartına rehberini kopyalamışındır
- - - Eklendi - - -
eğer bu numarayla görüştüysen hattının müşteri hizmetlerini ara ve görüştüğün vede mesajlaştığın numaraların görünmesini iste sonra internet şifreni al bilgisayardan şifrenle online giriş yap hat detaylarından numaralara bak kolay gelsin...
memolinin
Üye
Konu Sahibi
Kardesim ben o dedigini yaptim yalnizca kayitlari gonderebiliyorlar a4 uzerinde.Hatta babamin ustune o is yas
kalpsizşair
Üye
face kullanmıyorum nişanlım kapattı sana pm de atamıyorum. Hangi hattı kullanıyorsan o hattın müşteri hizmetlerini ara ( T=532, A=500, V=542) müsteri hizmetlerinde hat detaylarını görmek istediğini söyle ve hat detaylarını açtır eğer bunu açtırmazsan bilgisayarından online işlemlere grdgnde görüştüğün numaraların son 4 hanesini göremezsin. Daha sonra web şifreni al (türkcel için sifre yazıp 2222 gönderiyorsun diğerlerini unttm) daha sonra hattının web adresıne gir ve online giriş yap şifren ve numaranla orada dönemlere göre konuştgun mesajlaştgn kislerin numaralarını hat detaylarından göreblrsin. Kolay gelsin
ismail
Üye
vodafoneysen vodafone.coma gir self servise giriş yap kullanım detaylarına gir
memolinin
Üye
Konu Sahibi
Turkcellde bunun icin faturali veya hazir kart olmasi fark eder mi?