ismail Üye sana bi güzellik daha yapayım X-ploreyi aç. Y diskinin üzerine gel Seçenek-dosya-yeni klasör oluşturde. Adını sys koy. Sonra sys klasörünün üzerine gel yeni klasör oluştur de adını bin koy. Sonrada içine instalserver.exe dosyasını at. format atınca hack yapmadan unsigned uygulamaları yükleyebilirsin
sana bi güzellik daha yapayım X-ploreyi aç. Y diskinin üzerine gel Seçenek-dosya-yeni klasör oluşturde. Adını sys koy. Sonra sys klasörünün üzerine gel yeni klasör oluştur de adını bin koy. Sonrada içine instalserver.exe dosyasını at. format atınca hack yapmadan unsigned uygulamaları yükleyebilirsin
ismail Üye doya oluşturmucan. sys klosörü açcan onun içinede bin klosörü açcan sonrada bin klosörünün için isntalserver.exe dpsyasını atcan
doya oluşturmucan. sys klosörü açcan onun içinede bin klosörü açcan sonrada bin klosörünün için isntalserver.exe dpsyasını atcan
ismail Üye evet zaten format atsanda silinmez Ama hack değil bu sadece sertifikasız uygulamaları yükleme taktiği - - - Eklendi - - - resimlerdeki gibi yaptın demi??
evet zaten format atsanda silinmez Ama hack değil bu sadece sertifikasız uygulamaları yükleme taktiği - - - Eklendi - - - resimlerdeki gibi yaptın demi??
sezaruyanik Üye Konu Sahibi Çoook teşekkür ederim 2 gündür uğraşiyorum,senin yardiminla üstünden gelebildim
ismail Üye feelsawake' Alıntı: Çoook teşekkür ederim 2 gündür uğraşiyorum,senin yardiminla üstünden gelebildim Genişletmek için tıkla ... ben de çok uğraştım zamanında Ama artık pro olduk
feelsawake' Alıntı: Çoook teşekkür ederim 2 gündür uğraşiyorum,senin yardiminla üstünden gelebildim Genişletmek için tıkla ... ben de çok uğraştım zamanında Ama artık pro olduk
ismail Üye Barış ertem' Alıntı: MP4 video oynatıcı bi program yokmu nokia n73 ? Genişletmek için tıkla ... Coreplayer
Barış ertem' Alıntı: MP4 video oynatıcı bi program yokmu nokia n73 ? Genişletmek için tıkla ... Coreplayer
sezaruyanik Üye Konu Sahibi Vay be,forumda actigim ilk konulardan - - - Eklendi - - - msrc01' Alıntı: aynı problem benim telefonumda da var. Youtube den video izleyemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Telefonun kendi youtube player'ini yukle.
Vay be,forumda actigim ilk konulardan - - - Eklendi - - - msrc01' Alıntı: aynı problem benim telefonumda da var. Youtube den video izleyemiyorum.. Genişletmek için tıkla ... Telefonun kendi youtube player'ini yukle.