Nokia E63 için yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

capoch

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E63 için yardım lütfen...
Arkadaşlar merhaba , bundan 2 hafta önce turkcellden e63 aldım .. bir müddet sonra telefon rehbere geçmemeye başladı . servise götürdüm internetten virus kapıldığı için böyle olduğunu aktardılar. Version güncellediler. Telefonumu geri aldım. Şuan herşey çalışıyor fakat mesaj yazıcaktım birine bi baktım z harfi ile y harfi yerler değişmiş ç , i harfleri farklı kodlar çıkarıyor. bu sitedende araştırdığım gibi sanırım yeni firmware kaynaklı dil seçeneğinde problem var. Telefon özelliklerinde dil türkçe gözüküyor. nasıl yapabilirim eski karakter kodlamasına geri dönebilirim ?

110.21.006 RM-437 02-03-2009 yazılım mevcut. Sadece sorunum klavye kodlamasında ..

Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: democles34

democles34

democles34

Üye
fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedinmi?

capoch

Üye
    Konu Sahibi
bir çok kere yaptım fabrika ayarlarını fakat kodlamada değişiklik yok

mehmet3437

Üye
selam bende yeni aldım e63
benimkinde
telefon dili:otomatik
yazma dili : türkçe ye ayarlı bunu bi dene
metin tahmini : kapalı

capoch

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum değişiklik ... kodlaması bozuldu :S

ERKAN18

Üye
Arkadaslar birşey soracağım...
Benım telefon e63 güncelleme yaparken telefon bir daha acılmadı güncellenmedide iptal oldu telefonu acarken mode mode yazıyor o sekılde kalıyor. Ne yapmam lazım bana bir yardımcı olsanız sevinirim....

aziz_21

aziz_21

Üye
ben de evde firmware yükledim z ve y harflerinin yeri deişti gezmediim servis telefoncu kalmadı çözümü yok galiba

tekcis

tekcis

Üye
arkadaşlar benimde bir e63 vardı internet üzerinde versiyon yükledim ama klavyede Y harfi Z Z harfide Y basıyordu çok uğraştım ama çözemedim en sonunda beyazıtta koska iletişim diye bir teknik serviste düzeltiler sorunumu dükkan sahibide m.ilhan koska kendiside çok ilgilendi sağolsun...

spencor_07

Üye
benm tel menuye gırmıodu bı ara format attım sonra yesıl tusun ustundekı ewet tusu menu ıcın kullanma onu galerı yap zaten menu tusu war ew seklınde onu kullan .senn tus sorununu bılmıorum ama dedım gıbı ıkı tane tus aynı gorewı yapınca takılıo menuye gırmıo

bahadirozen

Üye
arkadaslar ben de evde kendim guncelleme yaptım... sorun olmadı ama guncelleme yaparken telefon dili ingilizce seçiliydi belki bu sebeple sorun çıkmamıs olabilir tekrar guncelleme yap ama bu defa dil ingilizceyken dene arkadasım bi de...

Üst Alt