nokia e6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrekkaa

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6
yaklasık 3 ay once e6 aldım kendıme, genell olarak telefondan memnunum ama aldıgım andan donanımsal hatalar basladı. Once tus kılıt svici sonra ekranda telefonun vıbrasyonunda sorun en son da ekranda tıtreme. telefon 3 defa sevıse gıttı geldı - 2 si ekranda tıtreme sorunu- hala aynı. Ekran degıstı hala aynı. Merak edıyorum e6 sahıbı olupda cok gunes ısıgı altında ekranında tıtreme olan varmı? Cok ısık altında ekran parlaklıgı son sevıyeye ulasıyo ve sankı voltaj yukselıp alcalıyomus gıbı renklerde yanıp sonme baslıyo . tam anlamıyla dalgalanıyo, aynı sorunu yasayan varnı?

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Onu bilmem ama bir arkadaşım (çift hat alacağına iki tane almış) Samsung D900i kullanıyordu.
Bir tanesi fazla kullanıldı mı, renkler turuncu bazlı oluyordu, diğerinde böyle sorun yoktu.Yani sende seçilmiş kişisin, eline bozuk mal gelmiş.
(Teknoloji Mağdurları) >> Sakın üstüne alınma, eğer değiştirme imkanın varsa değiştirt, yoksada değiştirilmesini iste...

emrekkaa

Üye
    Konu Sahibi
yarın bırakcam telefonu tekrar servıse ve 3. kez aynı arızadan geldıgı ıcın degısım hakkı kazanıyorum, zaten toplamda 4 kez gıtmıs olcak servıse. herkeste aynıysa hıc ugrasmıyım dıye konu actım bakalım baskasında varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt