Nokıa E6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa E6
Beyler ben Nokıa E6 alıcamda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim ? Benim için müzik, şarj ve mesajlaşma önemli birde fotoğraf :)

lprmrtkck

Üye
fotoğraf beklediğiniz performansa bağlı n8 den sonra e6 aldım kamera güzel gelmedi güzel ama yakın çekim modu yok odaklanmıyor onun haricinde manzara resimlerinde kalite iyi mesajlaşma çok kolay tuşlar çok yumuşak ve ergonomik şarj ne yaptığınıza bağlı kafadan 3 gün gidiyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
şarj güzel gidiyor. 2 gün kesin yani. Mesaja gelince tuslar karışmıyor çok rahat bir mesaj. Ses konusunda çok iyi değil. Seni tatmin etmez.

tempestshine

tempestshine

Üye
Hem qwerty hem dokunmatik ben öneririm.En iyi ekranlardan biri onda.Şarjı TeAmo42'nin dediği gibi 2 gün falan gidiyor.8 MP kamerada gayet iyi çekiyor.İşini görür.Müzik açısından bilemeyeceğim .. :hmmm

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Başka tavsiyeleriniz var mı ? Müzik çok mu berbat ya :( Bu telefon gayet güzel geldi bana

Türe

Türe

Üye
kameradan performans beklme aşırı derecede :oke: lakin diğer özellikleri yeterli ve tatminkar :oke:

Jrcan1

Jrcan1

Üye
niye ki kamera 8 MP kötü mü yanii ??

futbol123

futbol123

Üye
androidli telefon alın daha iyi

cyber

cyber

Üye
Telefon iyi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Android'in bu tür telefonları pek yok ki :/

Türe

Türe

Üye
Kotu degil sadece yakin planda hos cekmiyor onun disinda gayet iyi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Alayım mı sizce telefonu ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bende çok temiz kutu fatura li aksesuarli mevcut. Almak istersen yada sorular için özel mesaj atabilirsin

Türe

Türe

Üye
android istersen de galaxy proya bak derim

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz için sağ olun beyler :) Yarın gidip alacağım :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt