mehmettttttttt
Üye
-
Konu Sahibi
-
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...977-symbian-3-signed-resmi-turkce-515084.htmlN8 için bu programın çalışan versiyonunu bulamadım kullabilen var mı acaba.
Aynen tablet alacaktım, sırf bu yüzden alamıyorum. bende n95 var. Joikuspot programı çalıştırıyorum, iphone bağlandı, nokia bağlanıyor, ama androidlerde bugün mediamarkette bir sürü telefonda denedim, hatta farklı android sürümlerinde denedim. Görmüyor bile. Enteresan bi durum. Bağlansa hemen bi tablet alıcam ama olmuyor. Bu konuda birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim, çok dua ederimvar oviye gir joikospot yaz direk çıkıyor diğer arkadaslara soyluyorum android telefonlar tabletler görmuyor işin garibi iphonelar bile göruyor ayarda yok acıkcası ben sırf o yuzden ucuzlarından tablet alacaktım vazgectim.
Aynen tablet alacaktım, sırf bu yüzden alamıyorum. bende n95 var. Joikuspot programı çalıştırıyorum, iphone bağlandı, nokia bağlanıyor, ama androidlerde bugün mediamarkette bir sürü telefonda denedim, hatta farklı android sürümlerinde denedim. Görmüyor bile. Enteresan bi durum. Bağlansa hemen bi tablet alıcam ama olmuyor. Bu konuda birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim, çok dua ederim
Ben de reedPAD2 tablet aldım ve N95'imden WiFi ile bağlanamıyorum malesef :/
EDIT: Android cihazımda olayı çözdüm, artık JoikuSpot kullanarak N95'imdem tabletimi internete bağlayabiliyorum. Androidi bayaa sevdim
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-575250.htmlUribaju kardeş Belle'de çalışıyor mu bu ???
EDIT: Android cihazımda olayı çözdüm, artık JoikuSpot kullanarak N95'imdem tabletimi internete bağlayabiliyorum. Androidi bayaa sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?