nokia e6 wi-fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

_nuray_

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6 wi-fi sorunu
Merhaba . Nokia e6 aldım ama bir türlü evdeki wiless ağına bağlanamıyor komşuya bağlanıyor.Bütün modem ayarları değişti ama hala düzelmedi. Nokia müşteri hizmetlerini aradım evdeki ağı silip baştan kurun dedi ama o da çözümlemedi. Nefret ettim telefondan bir sürü sorunu var . Bana yardımcı olur musunuzz....

larten123

larten123

Üye
aynısı bende de var sorunun 2 kez nokia destek hattını aradım söylediklerini yaptım olmadı burdakilerin dediklerini yaptım olmadı telefonu alalı 1 ay olmadı çok pişmanım yeminle...

theseusx

theseusx

Üye
telefonu güncellediniz mi arkadaşlar belle ye. ya da güncelli ise bir hard format atın belki düzelir. ama komşununkine bağlanması da garip bir durummuş. ben 5 aydır kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaratmadı.

farukbekl

farukbekl

Üye
Arkadşlar.. Evinizdeki Modem Ayarlarınızdan Şifrelemeyi Düzgün Yapın.. Telefonda Sorun yok.. Ben Kullanıyorum hiç Bir sıkıntısı yok arkadaşlar.. modem ayarlarınızı veya şifrlemeyi düzgün yapın. telefon canavar gibi..
saygılar..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Benim telefonumda Anna ile sıkıntı yoktu. Belleye Nokia suit ile yükselttikten sonra Wifi ağlara bağlanırken saçmalıyordu. Sonra Navifirm ve phoenix ile flaş attım tertemiz belle kurdum. kurduktan hemen sonra iki üç kere hard format attım, tuş kilidi problemi haricinde herşey mükemmel.

_nuray_

Üye
    Konu Sahibi
şifrelemeyi düzgün yapın derken sadece rakamlı şifreyi mi kabul ediyor yani modemin güvenlik düzeyini 68 bite alın dediler daha basit bir şifre koyun (rakamlardan oluşan ) onu da yaptık olmuyor olmuyorr .Ayrıca sesinde de problem varmış bu tür telefonların karşıdakinin sesi mağaradan konuşuyor gibi geliyor .Napsam servise mi göndersem yoksa iade mi etsem :)

_nuray_

Üye
    Konu Sahibi
yaaaa bir de evdeki modeme şifre koymuyoruz bağlanıyor şifre koyunca bağlanmıyor anlamadık yaa derdi ne bu telefonun ?

farukbekl

farukbekl

Üye
servisede gönderme... iadede etme. o telefon sağlam hiç bir sıkıntısı yok. sadece şifrelemiyi düzgün yap.. wpa2-psk yap.. tamam dır. girmemesi imkansız.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
farukbekl

farukbekl

Üye
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ee o zaman bırakalım sen bıldığın gibi yardım et sen daha bilgilisın!

farukbekl

farukbekl

Üye
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Sert yorumlara gerek var mı arkadaşlar? Bildiğiniz çözüm önerisini paylaşsanız. Arkadaşımızın konusunu çözümden uzaklaştırmayın. Lütfen.:oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
11 hanelı şifre koyup dene dedim konu sahibi arkadaşa normalde 8 hanelı olması gerekır zaten hane sayısını yükselt dedim ama arkadaş nedense üzerine aldı ister on koyar ıster 15 lafı edıyor kendı fıkrı en dogrusuymuş!bizimde başımıza geldi ki böyle bir olay öneri sunuyoruz.yoksa laf olsun torba dolsun maksadıyla değil.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
11 hanelı şifre koyup dene dedim konu sahibi arkadaşa normalde 8 hanelı olması gerekır zaten hane sayısını yükselt dedim ama arkadaş nedense üzerine aldı ister on koyar ıster 15 lafı edıyor kendı fıkrı en dogrusuymuş!bizimde başımıza geldi ki böyle bir olay öneri sunuyoruz.yoksa laf olsun torba dolsun maksadıyla değil.

Sen bildiklerini paylaşmaya devam et arkadaşım.:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt