Nokia E6 Tanıtıldı (QWERTY klavye+Dokunmatik Bir Arada)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia E6 Tanıtıldı (QWERTY klavye+Dokunmatik Bir Arada)

X7'den sonra QWERTY klavyeli ve dokunmatik Nokia E6 tanıtıldı. Anna kod adını taşıyan güncellenmiş Symbian^3 işletim sistemiyle donatılan 115.5x 59 x 10.5 mm boyutlarında ve 133 gram ağırlığındaki efon. 2.46-inç büyüklüğünde ve 640 x 480 piksel çözünürlüğünde TFT dokunmatik ekrana sahip. 256 MB RAM ve 1 GB ROM kapasitesi ile gelen telefonda HD video (720p) kaydı yapabilen 8 Megapiksel çözünürlüğünde çift LED'li kamerada fixed focus bulunuyor. 8 GB dahili hafıza bulunuyor. Kablosuz iletişim için 802.11n WiFi, Bluetooth 3.0 ve GPS teknolojilerine yer veriliyor. MicroSD hafıza kartı girişi bulunan telefonuna takılabilen en büyük boyutlu hafıza kartı ise 32 GB olarak belirlenmiş. Üzerinde micro USB portu da bulunan E6 gücünü 1500 mAh kapasiteli pilden alıyor. Telefonunun maksimum bekleme süresi 681 saat, maksimum video oynatma süresi 4.7 saat, maksimum müzik çalma süresi ise 75 saat. Haziran ayında çıkması beklenen E6'nın fiyatı ise açıklanmadı.

Daha fazla bilgi için:

Utku

Utku

Üye
fena değil:d:

accman

accman

Üye
hem dokunmatik hem klavye olayı harika ..ama ekran da büyük olsun istiyor insan :)
insan açgözlü yaratık.. :)

hoss

hoss

Üye
bu tarz telefonları pek sevmiyorum , bide symbianlı olunca iyi ce nefret ettim

blackbird48

blackbird48

Üye
iğrenç bumuydu yani büyük olay 12 nisan muhabbeti bırakın ya nokıa bizi kahretti

muratcan1905

Üye
berbat görünümü iğrenç

s3rseri

Üye
bu tip telefonları sevemedim gitti ama ekran çözünürlüğü fena değil...

WebStyle

WebStyle

Üye
Bu şekil telefonları hiç sevmiyorum. Ama özellik bakımından tatmin edici gibi..

Starsley

Bu küçük ekrana verilen çözünürlüğe bak. 640 x 480 çok iyi.

ThebLue16

ThebLue16

Üye
hoss arkadaşım madem bu kadar symbian ve nokiadan nefret ediyon ne işin var burda kardeş başka yere gidebilirsin zorla mı tutuyoz seni burda

• Beğen
Tepkiler: Sensation
TheORCUN

TheORCUN

Üye
5 ana ekran? Şimdikilere de gelir inşallah :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5 ana ekran? Şimdikilere de gelir inşallah :)
Gelecek merak etmeyin. Nokia tüm S^3 cihazlara aynı sistemi uyguluyor.:oke:

----------Eklendi @ 18:03:38 ---------- Yazıldı @ 17:57:24 ----------

Yeni video ve fotoğraflar:

• Beğen
Tepkiler: ThebLue16

Starsley

Biri 5 ev ekranımı dedi :D Nerde ne zaman?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
fena degilmiş ama sadece donanımı.bunda android olsa 1 an bile düşünmeden 5800ı satarım.bundan sonra qwert klavyeli android cihazlara bakacagım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoss canım arkadaşım anormal bişey değil bizde senden nefret ediyorz :bye2::bye2:

Bu arkadaşı tanıyorum başka bir forumdan. Ordaki kullanıcı adı @cudam. Kendisi hep böyle yorumlar yazıyor. Sorunu nedir anlayamadım.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bu arkadaşı tanıyorum başka bir forumdan. Ordaki kullanıcı adı @cudam. Kendisi hep böyle yorumlar yazıyor. Sorunu nedir anlayamadım.

kendi bölümünden çok bzim bölümümüz de dolanıyor brader

pRime.

pRime.

Üye
hoss arkadaşım madem bu kadar symbian ve nokiadan nefret ediyon ne işin var burda kardeş başka yere gidebilirsin zorla mı tutuyoz seni burda

+1000

----------Eklendi @ 23:14:12 ---------- Yazıldı @ 23:12:34 ----------

hoss canım arkadaşım anormal bişey değil bizde senden nefret ediyorz :bye2::bye2:

+1000

----------Eklendi @ 23:15:05 ---------- Yazıldı @ 23:14:12 ----------

Forumunda kalsaymış ya.

Üst Alt