Nokia E6 Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 Sorunları
arkadaşlar merhaba

Telefonumda bir kaç sorun var topluca sorayım dedim.

1. telefonumun dokunmatiği bazen çalışmıyor. bir kaç kez tuş açık kapatınca devreye giriyor.
2. whatsapp programı ile ilgili. whatsapp bu versiyon eski yeni versiyon kurun dedi kurdum. ama eskiden ifade eklemek için dokunmatiği kullanırken şimdi kullanamıyorum. seçenekler ifade ekle kısmından ekliyorum. iki kere sildim yükledim ama olmadı. hala aynı. sorun whatsapp mı yoksa telefon mu?
3. şarj sorunu. güç tasarruf modu 2 gün kapatınca 1 gün gidiyor. internet telefon mesaj kullanıyorum ama yine de 2 gün gitmesi gerekir diye düşünüyorum güçlü bir bataryası var sonuçta. bunun için önerileriniz var mı(appstop programı kullanıyorum)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
birincisi yazılımın güncel mi.belle refresh mi yüklü

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
evet mıcrosoft apps harıc dger tum guncellestırmelerını yaptım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
son sorun için birşey diyemem ama..

ilk olarak ekran dokunmatiğinde problem olabilir..ara sıra mı yapıyor yoksa sürekli oluyor mu? ekranın üst kısmı iptal mi yani?

ikincisi whatsapp da ufak tefek sorunlar oluyor zaten..sıfır sorunlu stabil bir sürüm çıkartamadılar henüz.. 2.8.25 son versiyon..bir de onu yükle bakalım..

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
son sorun için birşey diyemem ama..

ilk olarak ekran dokunmatiğinde problem olabilir..ara sıra mı yapıyor yoksa sürekli oluyor mu? ekranın üst kısmı iptal mi yani?

ikincisi whatsapp da ufak tefek sorunlar oluyor zaten..sıfır sorunlu stabil bir sürüm çıkartamadılar henüz.. 2.8.25 son versiyon..bir de onu yükle bakalım..

evet whatsapp bı kac kısıde daha varmıs sorun beklıcez ozman stabıl surumu.

Dokunmatık problemıne gelınce arada sırada haftada bır felan dokunmatık hıc calısmıyor. Bır ıkı kere tus kılıtleyıp acınca calısıyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
servise ekranda üst kısım algılamıyor şikayeti ile ver. kvk veya teleservice'e.büyük ihtimal ekran ve dokunmatik paneli değiştirirler garanti dahilinde.bana da benzer sorun olmuştu

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
kvk garantili zaten telefon. bilgisayarı mı garantiye göndermem gerekiyor ikisini aynı anda gönderemem o yüzden biraz beklemeliyim teşekkürler cevaplar için

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bilgisayar nereden çıktı telefonu gönder diyorum ben :)

karaofke

Üye
    Konu Sahibi
bende bilgisayarıda göndereceğim 1 ay sonra felan gönderirim telefonumu dedim yani böyle kullanmaya devam edecem 1 ay daha :)

ifö

Üye
sensörü hep sağa doğru kayıyo bende bi çözümü v armı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt