Elektr0
Üye
ya ben tam anlamıyorum.Alayım mı yoksa sadece bu özellik yok diye almayayım mı?
Saçma bi sorudur belki bilmiyorum ama anlamadığım için soruyorum.5800'ın kamerasından iyi mi?Arkadasım profesyonel kamera istiyorsan makro çekimler yaparım doga resimleri çekerim çiçek böcek çekerim diyosan bu kamera yetersiz olabilir..
Karar senin ama kamerasında otofokus yok demek kamerası yok demek degil
Arkadasım profesyonel kamera istiyorsan makro çekimler yaparım doga resimleri çekerim çiçek böcek çekerim diyosan bu kamera yetersiz olabilir..
Karar senin ama kamerasında otofokus yok demek kamerası yok demek degil
Saçma bi sorudur belki bilmiyorum ama anlamadığım için soruyorum.5800'ın kamerasından iyi mi?
Bu sorunun cevabı yeterli benim için.
Evet tam da dediğin gibi bu kesimi çekiyorum.O zaman bu bana fazlasıyla yeter.
Sen arkadasları çekerim,dügünlerde ailemi çekerim piknik yaparız denize gideriz çekeriz vs. dersen sana yeterde artar bile bu kamera.
Çüknü iyi ama özel makro çekim yakın çekim falan çekerken bulanıklık olur..
Tabiki arkadasım sana örnek resimler atayım C7'den sonuçta aynı kameraları..Evet tam da dediğin gibi bu kesimi çekiyorum.O zaman bu bana fazlasıyla yeter.
beklediğimdende fazlası çıktı.Bu fotoğraf kalitesi bana yeter de artar bile.Teşekkürler fotoğraflar için.Tabiki arkadasım sana örnek resimler atayım C7'den sonuçta aynı kameraları..
Ben bir araştırayım,bakayım o zamanNetten arastırabilirsin C7'nin sample fotograflarını ve youtubeden de arastırabilirsin örnek video çekimlerini bile izleyebilirsin.
Aynen öyle.Göründügü gibi harika çekimler yapiyorEvet gayet iyi.Hatta oldukça iyi.
Evet çok iyi.O zaman ben bu telefonu 1 ay içinde alacağım.Yardımın için çok teşekkürler sanaAynen öyle.Göründügü gibi harika çekimler yapiyor
Demin anna güncellemesi filan demiştin.Onlar nedir? İşletim sistemi iyi midir bu telefonun? Millet takmış android midir nedir ona.Önemli degil kafanı kurcalayan baska sorular olursa sorabilirsin elimden geldigince yardımcı olurum sana
İsletim sistemi açısından öyle tabi.Laf aramızda kamera konusunda C7'den önde biraze6 biraz daha önde yani onlara göre?
Çok teşekkürederim vaktini bana ayırdığın için.Beni bilgilendirdiğin için.Hakkını helal et.Beraat kandilin mübarek olsun.İyi akşamlarİsletim sistemi açısından öyle tabi.Laf aramızda kamera konusunda C7'den önde biraz
Sanırım bu anna'nın isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?