aydin45
Üye
Otomatik netleme yakın çekim için gerekli. Yani makro çekim için. Bu özellik E6'da yok. E72 5MP ama otomatik netleme var. Karar sizin.Yeni bir telefon almak istiyorum ve e6'da düşünüyorum size 1-2 sorum olacak;
1)Otomatik netleme önemli mi?
2)Nokia e6'da otomatik netleme var mı?
3)Nokia e6 yerine nokia e72+fotoğraf makinası mı almalıyım e6 fotoğraf konusunda iyi mi?
Şimdiden teşekkür ederim...
Öncelikle oyunlar sorun değil PSp Go'm var,prof fotoğraf makinası istemiyorum,e6'yı isteme sebebim mi dokunmatik telefonlara karşı bir önyargım var düştüğü zaman bozulmayacak bir telefon istiyorum ama n8 bu konuda iyi midir bilemiyorum bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.Bir de sarj olayı var tabiki...
E6'yı alalı 1 hafta oldu şarjı 1 günü aşmıyor 100 mb internet paketim üstüne yatmeyip aldıgım 250 mb internet paketimi 5 günde bitirdi kullanmadan sanırım sosyal ag face bitirdi nasıl bitirdiyse. aradım destek hattını kadın bana servis saglayıcınla görüşün dedi. şarj ne olacak dedim hani 28 gün gidiyordu kullanmadıgım halde 1 günü zor yapıyorum dedim uygulamaları silin dedi dedim uygulama yuklemedim (sadece opera mini yuklu) farketmez kendinde bulunan uygulamalarıda silmeniz lazım dedi. nasıl yani kullanmıyorum ki dedim siz uygulamaları kullanmasanızda onlar sistem altında çalışır dedi şaşırdım tekrar tekrar sordum yine aynı cevabı aldım.
yani hiç açık olmasada telefondaki herşey çalışıyor mantıgım almadı açıkcası. kendi web browseri e72 gibi donuyor video izlerkende donmalar oluyor...
anladım ki e serisinden uzak durmak lazımmış...