Nokia E6 Flash Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 Flash Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
Merhaba Arkadaşlar.. Telefona 1 Hafta Önce Symbian Belle Yükledim. Tekrar Flas Atmak İstedim. Flashı Yiyiyor Ama Telefon Açıkken Olmuyor. Usb Bağlantısında Seçiyorum Olmuyor...Dosyaları Yüklemiyor.. Kapalıyken Yaptığım Zamanda İse usbyi çıkarın bataryayı çıkarın tekrar bağlayın diyince atmaya başlıyor. herşey tamam da neden test mode ekranı gelmiyor ben açmasam telefonun açılacağı yok..yardım ederseniz sevinirim..

Arkadaşlar Telefonu Phoenix İle No Connection Moduna ALdım. Telefonu Kapattım. Usb Yi Çıkardım Belle Dosyalarını Tanıttım Sonra Refurbish Dedim Usb Kablo Çıkar Tak Yapmamı İstedi. Usb Yİ Bağladım. Dosyaları Atmaya Başladı. 10 - 20 - 30 ................100 Diyince Power Düğmesine Basılı Tuttum 3 Defa Titredi. Usb Kablosunu Çıkardım. Telefon İlk Günkü Belle Gibi Oldu..Şu Anda Test Moduna Geçiyor Ve Canavar Gİbi Çalışıyor..:):):)

hakan_710

hakan_710

Üye
belle de test modu yoktu sanırım bazı arkadaşların söylediğine göre o yüzden olabilir.telefonunuz sorunsuz açılıyosa dert etmeyin başka bi sorun varsa elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim

43mustafa

Üye
merhaba
konu hakkında yardımcı olabilecegini söylemişsiniz.
elimde e63 telefonum var. kullandıgım almanca sözlükler .
nete bağlandığım bi zamanda güncellenmek istemisler ,sonra patladılar.
tekrar kurmakla uğraşmayıp telefona format çaktım, bişeyler yaptım açılmadı
bi türlü başaramadım telefonum 2 gündür iptal ne yapabilirim.
telefonda yazılım namına hiç birşey yok gibi. sadece siyah ekran var. ışık filan yanıyo flaşı kurarken.

phonetix belli bir yere geliyo usb bağlantıyı çıkarın tekrar takın ve ileri basın diyo
ama bi türlü ilerlemiyor.

Scanning image files...
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.

elimde
Phoenix Service Software 2011.46.002.47246 (110 mb boyut)
RM-437_EURO_510.21.010_v15.0_E63 (510 mb boyut)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt