farukbekl
Üye
Nokia E6 Flash Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
Merhaba Arkadaşlar.. Telefona 1 Hafta Önce Symbian Belle Yükledim. Tekrar Flas Atmak İstedim. Flashı Yiyiyor Ama Telefon Açıkken Olmuyor. Usb Bağlantısında Seçiyorum Olmuyor...Dosyaları Yüklemiyor.. Kapalıyken Yaptığım Zamanda İse usbyi çıkarın bataryayı çıkarın tekrar bağlayın diyince atmaya başlıyor. herşey tamam da neden test mode ekranı gelmiyor ben açmasam telefonun açılacağı yok..yardım ederseniz sevinirim..
Arkadaşlar Telefonu Phoenix İle No Connection Moduna ALdım. Telefonu Kapattım. Usb Yi Çıkardım Belle Dosyalarını Tanıttım Sonra Refurbish Dedim Usb Kablo Çıkar Tak Yapmamı İstedi. Usb Yİ Bağladım. Dosyaları Atmaya Başladı. 10 - 20 - 30 ................100 Diyince Power Düğmesine Basılı Tuttum 3 Defa Titredi. Usb Kablosunu Çıkardım. Telefon İlk Günkü Belle Gibi Oldu..Şu Anda Test Moduna Geçiyor Ve Canavar Gİbi Çalışıyor..

Arkadaşlar Telefonu Phoenix İle No Connection Moduna ALdım. Telefonu Kapattım. Usb Yi Çıkardım Belle Dosyalarını Tanıttım Sonra Refurbish Dedim Usb Kablo Çıkar Tak Yapmamı İstedi. Usb Yİ Bağladım. Dosyaları Atmaya Başladı. 10 - 20 - 30 ................100 Diyince Power Düğmesine Basılı Tuttum 3 Defa Titredi. Usb Kablosunu Çıkardım. Telefon İlk Günkü Belle Gibi Oldu..Şu Anda Test Moduna Geçiyor Ve Canavar Gİbi Çalışıyor..