NOKİA E6 çok fazla mb gidiyor yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

EsRa_74

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA E6 çok fazla mb gidiyor yardım !
Merhaba arkadaşlar , nokia e6 olan telefonumda normalde avea aylık 250mb internet paketi yapıyordum ve her ay yetiyordu bu ay o paket bitti 3 günde üstüne tekrar 500mb internet paketi yaptım o da bitti üstelik sadece facebook a falan girildi video bile izlenmedi. bir de en fazla whatsapp kullanılmıştır . ama bunlar normal şartlarda her ay olan şeyler. neden olabilir acaba yine tl gidecek diye paket yapamıyorum şuan çünkü kendiliğinden bitip tl den gidiyor internet.
müşteri hizmetleri telefondan kaynaklandığını söylüyor. her facebook a falan girildiğinde 15mb civarı gitmiş. en son bir girişte de 390mb gitmiş. bu bana hiç mümkün gibi gelmiyor çünkü 1 yıldır 250mb internet paketi kullanıyorum.

Acil yardımınıza ihtiyacım var ..
 


bayon

Üye
web den indirilebilr öğeleri bi kontrol et otomatik devam ediyo olabilir onun dışında benimde aklıma bişey gelmiyo

- - - Eklendi - - -

bide inetnet aktifken bi bağlantı yöneticisinden interneti hangi uygulamaların kullandığını öğrenebilirsin belki ordan belli olur neyin bu kadar mb hacadığı
 
CABBAR

CABBAR

Üye
Fotoğraf senkronizasyonu kapalı mı facebook'ta ? Telefonundaki bütün Fotoğrafları senkronize eder eğer açıksa
 
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
e mail ayarlarında posta kutusu senkron süresi minimumda ise ve indirilenler ''mesajlar ve ekler'' şeklinde ayarlandı ise bu da fazla mb tüketir.onun dışında hattın ''özel ücretli servisler''den herhangi birine üyeliği olup olmadığı bakılmalıdır.
 

EsRa_74

Üye
    Konu Sahibi
valla dediklerinizi yaptım ama bugün yine 1gb internet paketi yaptım 1 saniyede sadece whatsappa girince 100mb bitti kota koymuştum 100mb da kendisi mobil veriyi kapattı. Başka hat taktım yine aynı sorun. Telefonda bir problem var ama anlayamadım ? Yeni yüklenmiş yazılımla alakası olabilir mi ?
 
achambo

achambo

Üye
hangi programın harcadığına bakmadın mı

- - - Eklendi - - -

ayarlar>bağlantı>bağlantı yöneticisi>avea internet orda aşağıda uygulamalar var oraya bak
 

PYTHONs

Üye
kameradan ayarlara gir ordan konum belirlemeyi kapalı yap.
 


Üst Alt