nokia e6 batarya problemi gelişti

Sponsorlu Bağlantılar

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
nokia e6 batarya problemi gelişti
Aldığımda Anna idi. Belle yaptırdım, hacklettim. 4 gün olan batarya süresi 1,5 güne düştü. Fikri olan var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps i yukledınmı

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
Onun ne olduğunu bilmiyorum.
Garmin, ndrive, sygic gps, navitel, google maps, nimbuzz, fmobi, opere mini, opera mobile kurulu.
wireless tamamen kapaluı.
Bunlari da yaptım;

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
opera mobile çok şarj harcıyor arkadaşım

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
kullanmıyorum. opera mini kullanıyorum bazen. kullanmadığım halde şarj yer mi acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kullanmadıgın sürece sorun yok ama arka planda çalışan uygulamalar varsa şarjı etkiler

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
kurduğum programları yazdım. onların içinde sakıncalı var mı bildiğiniz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeşım gps programlarını nasıl ayarladıgına baglı sureklı baglantı isteyebilir belkıde bilemiyorum

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla öyle birşey yok. yine de yardımınız için teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah arkadaşım

uzmanby

Üye
nokia e6 aldım araştırarak sorunu hallettim e72 kullanıyordum 2 senedir şarzı uzun gidiyordu e6 ise aldıgım da 1,5 günde bitti ama bende onu deli yaptım kendim de deli oldum sonunda 6 güne cıkardım başardım cok mutluyum bu arada yok anna mış yok belle miş şarz için cok alakasız konuşuluyor bunlar anna yı da belle yide araştırdım birinde buldum anna cok kurcaladım belle de bende oldugu için bir elimde belle bir elimde anna 2 sinide bir bir araştırdım aradaki farkları buldum bu arada internette yazılan e6 için dedikoduları okudum araştırdım yorum yaptım nokia servis üretiçisi ile görüştüm vodafom yetkileri ile görüştüm tam bir geniş araştırdım e6 da vodafon yetkilileri tv seyredemessin dediler desdeklemiyor dediler sadece güldüm ama ben tv sevrediyorum mobil tv vodafonun 2 cisi nokia servis e6 için müşteri temsilcisi önündeki pc bakarak bana özellikleri ni okuyor onu okur yazarı olan her kez okur yok sunu kapat yok acma kapatma motunda güç tasarrufuna al neyse hep si laf aslında maxcep.com mun benim gibi araştırmacı ya ihtiyacı olabilr diye düşündüm neyse e6 4 tane işlem yapmanız lazım ozaman iş tamam şarz zı tam gece gündüz 6 gün kesin gider inan mayanlar bana yalan diye bilir bu arada nokia e6 kötülemeyin cok güzel bir telefon şarzı da iyi not eger isterlerse maxcep.com yetkilileri burada aynen uygulamayı yazarım istek de bulunurlarsa hoşcakalın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
istekte bulunmalarına gerek varmı arkadaşım burası paylaşım sitesi böyle bir iddaan varsa koy ortaya herkes görsün uygulaman tutarsa bol bol dua alırsın :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
App stop programını kur arkada çalışan uygulamaları gör örneğin haritalara gir çık sen çıktığını sansanda arka planda çalılıyor o o yüzden app stop programını kur arada gir bak fazla uygulama açık kalmışsa tek tıkla kapatırsın batarya performansını artıracaktır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
App stop programını kur arkada çalışan uygulamaları gör örneğin haritalara gir çık sen çıktığını sansanda arka planda çalılıyor o o yüzden app stop programını kur arada gir bak fazla uygulama açık kalmışsa tek tıkla kapatırsın batarya performansını artıracaktır.
app stop kapatamıyor haritalar'a girdiginde "haritalarda geliştirmeyi kapalı yapıp çık teli kapatıp aç

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
[ENGİN];5361162' Alıntı:
app stop kapatamıyor haritalar'a girdiginde "haritalarda geliştirmeyi kapalı yapıp çık teli kapatıp aç

cfw yaptığımdan beri haritaları kullanmıyorum citiesi hala indirmedim hafıza kartınıda formatlamıştım indirmeye hala üşeniyorum:ehe app stopla kapatıyordum ben refreshtemi kapanmıyorki :hmmm

datasep44

datasep44

Üye
nokia e6 aldım araştırarak sorunu hallettim e72 kullanıyordum 2 senedir şarzı uzun gidiyordu e6 ise aldıgım da 1,5 günde bitti ama bende onu deli yaptım kendim de deli oldum sonunda 6 güne cıkardım başardım cok mutluyum bu arada yok anna mış yok belle miş şarz için cok alakasız konuşuluyor bunlar anna yı da belle yide araştırdım birinde buldum anna cok kurcaladım belle de bende oldugu için bir elimde belle bir elimde anna 2 sinide bir bir araştırdım aradaki farkları buldum bu arada internette yazılan e6 için dedikoduları okudum araştırdım yorum yaptım nokia servis üretiçisi ile görüştüm vodafom yetkileri ile görüştüm tam bir geniş araştırdım e6 da vodafon yetkilileri tv seyredemessin dediler desdeklemiyor dediler sadece güldüm ama ben tv sevrediyorum mobil tv vodafonun 2 cisi nokia servis e6 için müşteri temsilcisi önündeki pc bakarak bana özellikleri ni okuyor onu okur yazarı olan her kez okur yok sunu kapat yok acma kapatma motunda güç tasarrufuna al neyse hep si laf aslında maxcep.com mun benim gibi araştırmacı ya ihtiyacı olabilr diye düşündüm neyse e6 4 tane işlem yapmanız lazım ozaman iş tamam şarz zı tam gece gündüz 6 gün kesin gider inan mayanlar bana yalan diye bilir bu arada nokia e6 kötülemeyin cok güzel bir telefon şarzı da iyi not eger isterlerse maxcep.com yetkilileri burada aynen uygulamayı yazarım istek de bulunurlarsa hoşcakalın

eger soyledıklerınız dogruysa lutfen nasıl yapacagımız hakkında bılgı verır mısınız? Mısır da yasıyorum e6 belle refresh kullanıyorum ınanın sabah aksam telefonu sarj edıyorum ne yaptıysam bı cozum bulamadım. Lutfen yardımcı olun sıze buradan bol bol dua edeyım. Tesekkurler....

achambo

achambo

Üye

nasıl yapılıyor anlatırmısınız

MaxipmaN

Üye
o arkadaştan cevap almak zor eski mesaj

achambo

achambo

Üye
yeni farkettim eski olduğunu

Üst Alt