Nokia E6 alayım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 alayım mı ?
Başlıktada okuduğunuz gibi e6 almalı mıyım ? Daha doğrusu bi arkadaşım almayı düşünüyorda onun adına açtım konuyu. Tavsiyeleriniz nelerdir , görüşleriniz nelerdir... Bu fiyat civarında başka önerileriniz var mıdır ? Hepsini bilmek istiyorum.
Normalde bütçesi bu kadar değil ama zorlayabilirim diyor yani öneri yapıcaksanız bu e6 fiyatından daha yüksek değilde daha alt fiyatlarda yaparsanız sevinirim.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
O tür yani klavyeli telefon olarak ondan iyisi yok.
Tavsiye ederim
:oke:

adanalı1

adanalı1

Üye
Aradığın özellıkler varmı ustadım ?? .. bizde ona gore görusumuzu soyleyelım

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Aradığın özellıkler varmı ustadım ?? .. bizde ona gore görusumuzu soyleyelım
Kamerası iyi olmalı , bu tür klavyesi olmalı .( Bu kesinlikle olmalı demiyorum ama olursa iyi olur. ) İnternette hızlı olmalı. Uygulamalarıda iyi olmalı .Oyunları vs..
Bir de sosyal ağ özelliği işte. Arkadaş açınca bir de ona sorarım tam olarak aradığı özellikleri ama genel olarak bunlar :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Klavyeli isterse bundan iyisi yok.Bütçesini zorlayabilirse alsın.
Ama klavye olmasa da olur derse ;
C6-01 ve Desire S öneririrm
:good:

nalcam22

nalcam22

Üye
e6 vereceğin paraya değmez o fiyata çok daha iyi cihazlar alırsın . İnternet hızında symbianın ne rezalet olduğu ortada.

anılbaran

anılbaran

Üye
sen boşver bazı kendini bilmezler seni istedigi yere cekecektir sen hangisini istiyosan onu e6 güzel gecen bizim arkadasta aldı memmun şimdilik

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Klavyeli isterse bundan iyisi yok.Bütçesini zorlayabilirse alsın.
Ama klavye olmasa da olur derse ;
C6-01 ve Desire S öneririrm
:good:
Bende zaten c6 01 var ve gayet memnunum , ovi store hariç :D Ordaki ücretsiz oyunlar daha kaliteli olsa daha iyi olur :)

pRime.

pRime.

Üye
e6 vereceğin paraya değmez o fiyata çok daha iyi cihazlar alırsın . İnternet hızında symbianın ne rezalet olduğu ortada.
Sen önce ekran kartının ne olduğunu öğren sonra gel. :oke:

----------Eklendi @ 22:18:14 ---------- Yazıldı @ 22:16:50 ----------

Kesinlikle tavsiye ederim çok kullanışlı cihaz ve ihtiyacını da karşılar, dokunmatik artı klavye...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
futbol123

futbol123

Üye
okadar para verilmez bence samsung b7510 a bir bakın tekzende 529tl android işlemcili 800mhz

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Ben kullanıyorum, kaliteli ve hızlı cihaz. Kesinlikle alınabilir..

Boy41

Üye
Sen önce ekran kartının ne olduğunu öğren sonra gel. :oke:

----------Eklendi @ 22:18:14 ---------- Yazıldı @ 22:16:50 ----------

Kesinlikle tavsiye ederim çok kullanışlı cihaz ve ihtiyacını da karşılar, dokunmatik artı klavye...

Bu sadece dokunmatik olanı dokunmatik artı klavye c6-00'da var.

XER01

XER01

Üye
htc desire z ?

----------Eklendi @ 03:27:41 ---------- Yazıldı @ 03:26:51 ----------

Symbian'lı telefonların internet performansı rezalet belirteyim

nalcam22

nalcam22

Üye
Sen önce ekran kartının ne olduğunu öğren sonra gel. :oke:----------Eklendi @ 22:18:14 ---------- Yazıldı @ 22:16:50 ----------Kesinlikle tavsiye ederim çok kullanışlı cihaz ve ihtiyacını da karşılar, dokunmatik artı klavye...
Sen korkma ben biliyorum

Okeanus

Okeanus

Üye
Bence ederinin üstünde bir telefon. Ekranı sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum. Nokia ya güvenim kalmadı. Ürününü müşteri üzerinde deniyor.

pRime.

pRime.

Üye
Bu sadece dokunmatik olanı dokunmatik artı klavye c6-00'da var.
C6 bu telefonla yarışabilecek kapasitede değil, her yönden E6 daha iyi.

----------Eklendi @ 10:03:41 ---------- Yazıldı @ 09:57:40 ----------

htc desire z ?----------Eklendi @ 03:27:41 ---------- Yazıldı @ 03:26:51 ----------Symbian'lı telefonların internet performansı rezalet belirteyim
E6 tarzında olan bi telefon değil direk dokunmatik telefon senin gösterdiğin ayrıca internet performansı gayet iyi hızlı açıyor siteleri.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Bu telefonu gidip bi nokia shop'ta inceleyin sonra karar verin.
O internet performansı düsük diyenler özellikle gitsin.Baglantı hızı zaten yüksek de,onların amacı baska yine flash mevzuna getirmeye çalısıyolar isi.

XER01

XER01

Üye
Internet performansının iyi oldugunu iddia edenler biraz karşılştırma videosu izlesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt