Nokia e6 alacağım önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e6 alacağım önerileriniz
Arkdaşlar nokia e6 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyormusunuz

Blackmad

Üye
Bende Nokia E6 Almayı Düşünüyorum Etrafımdakilerden Duyduğum Kadarıyla + Yönleri - Yönlerinden Daha Fazla Pek Fazla Bir - Yönü Olduğu Söylenemez Aslında İnternette Bayağı Bir Araştırma Yaptıktan Sonra Almaya Karar Verdim Symbian Anna İşletim Sistemi Şuan İçin Fazla Tanınmamış O Yüzden Biraz Düşündürücü Uygulama Oyun Yönünden Biraz Eksik Nokianın O Eksiği Tamamlaması Biraz Zaman Alacak Gibi Tavsiye Ederim.

cyber

cyber

Üye
symbian belle desteği gelcek daha iyi olur

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Valla ben birkaç aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Oyun düşünmüyorsan kesinlikle al derim. Hele sjarzı inanılmaz uzun gidiyor. Dokunmatiğide güzel ve hassas. Sorularınız varsa sorabilirsiniz...

lolaman

lolaman

Üye
az daha para koy c7 al bence

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkürler. Oyun oynamayı düşünmüyorum telefon hızlı olsun yeter

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadaşlar hem c6-01 im var hem E6 var..C6 daha çok hoşuma gidiyor.. yani E6 ekran ufak dokunmatik tadı çıkmıyor ama mesaj yazmak bir harika diyebilirim.Fakat tek el ile mesaj yazılmıyor yolda giderken vsvs.. ses konusuna gelince abartılacak bir sesi yok kamera ise C6-01 biraz daha iyi gibi.ekran kalitesi olarak parlak duruyor fakat c6 da renkler daha canlı renkli duruyor.. yani e6da soluk gözüküyor.. yani benim tavsiyem sen c7 veya c6-01 al ama illa E6 alıcam dersen 870 tl ye ben aldım 1 ay oluyor.aksesuarları kutusu faturası herşeyi var.. ben sana 630 bırakırım..İyi forumlar..

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hem c6-01 im var hem E6 var..C6 daha çok hoşuma gidiyor.. yani E6 ekran ufak dokunmatik tadı çıkmıyor ama mesaj yazmak bir harika diyebilirim.Fakat tek el ile mesaj yazılmıyor yolda giderken vsvs.. ses konusuna gelince abartılacak bir sesi yok kamera ise C6-01 biraz daha iyi gibi.ekran kalitesi olarak parlak duruyor fakat c6 da renkler daha canlı renkli duruyor.. yani e6da soluk gözüküyor.. yani benim tavsiyem sen c7 veya c6-01 al ama illa E6 alıcam dersen 870 tl ye ben aldım 1 ay oluyor.aksesuarları kutusu faturası herşeyi var.. ben sana 630 bırakırım..İyi forumlar..

bende c6 dusunuyorum uygun fiyata bulursam alcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...