Nokia E6 640*480 Çözünürlüklü Oyunlar-Önizlemeli

Sponsorlu Bağlantılar

nokiae6

Üye
Bi Sorum olacaktı bu araba yarışlarında sensör devreye giriyor ve kullanması zor oluyor bunun tuşlarla oynamak için ayarlar ıvarmı bugün indirdiğim Nfs Shift ve asphalt 6 oyunları gibi..

Asphalt 6 e6 icin hangi versiyonu var tam ekran için

CcezaA

Üye
Allah razı olsun kardeş

hidayet02

hidayet02

Üye
Kaya Abi Cok Teşekkür Ederim. Senden Bir istegim Var Reel Futbol Menajer 2010 Oyununu E6 ya Uyarlayabilirmisin?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
hidayet02

hidayet02

Üye

o kadar daha aşamadım.onu oyun yayıncıları yapar anca.biz zor

Eyvallah Abi Yinede Sagol.

Ben Bir Yerden Bulup İndirdim java Olarak Ama Ekranda Çok Ufak Gözüktügü İcin Silmistim

gnmkbn

Üye
eyv. kardeşim bu telefona hiç oyun bulamamıştım

bycentaur

Üye
teşekkürler usta, daha fazlasını bulabilirsen lütfen paylaşımda kal ;)

KLAVYE_KRALI

Üye
ben indiremedim cihaz e6 ama nasıl ve nerden indirdiyinizi bilmiyorum

scorpioali

Üye
Teşekkür ederim kaya abi, hakikaten ben de çok sıkıntı çektim oyun ve programlarla en sonunda pes ettim...

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
hmm güzel oyunlar teşekkürler:tşk:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
güle güle oynayın arkadaşlar

nokiae6

Üye
Biraz daha güzel oyunlar cıksa

x-scarface

x-scarface

Üye
:tşk:

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

Mert_c21

Mert_c21

Üye
:tşk:

neb ben

neb ben

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...chess-3d-v1-00-0-symbian-3-signed-565619.html

bu santranç oyunuda e6 da tam ekran sorunsuz çalışıyor denedim bizzat kendim :) bu arada kaya abi benim bi sorunum var ben telden nete wlan ile bağlanamıyorum yeri burası değil ama anlasan anlasan sen anlarsın bana bi yardım et. lan buluyorum bağlanıyo web tarayıcımı ne işte ona tıklıyorum tarayıcı geliyo orda bana alttaki yazı çıkıyo burayı tıklayın diyo oraya tıklayınca modemin şeyine giriyo hani varya 192.168... falan napayım bende anna yüklü aldığım gibi duruyo daha, çözemezsek belle yükleyince düzelir mi ? bide neden böle oldu sorun ne ?

Kablosuz ağınızda şifrelemeyi etkinleştirmeden İnternete ulaşamazsınız. Cihazın web arayüzüne buradan giriş yapıp kablosuz şifreleme menüsünden şifrelemeyi ayarlayabilirsiniz.

burdaki sorun modemde şifreleme yapmadığımız içinmiş gibi geldi bana ama çok yerde denedim hep aynı mesaj hatta ttnet wlanda bile bu yazıyo :S