nokia e55 hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35ysf35

Üye
    Konu Sahibi
nokia e55 hack
arkadaşlar e55 kullanıyorum n-gage oyun yüklücem ama bin dosyasına bi türlü ulaşamıyorum.
teldeki programlar
n-gage
n-gage patch
hellocarbide
x-plore
secman yüklemesi tamamlandı ama ekrana bi msj çıkıyo ok basınca menüye dönüyo tekrar

35ysf35

Üye
    Konu Sahibi
saoll kardeş deniyeyim bakalım olcak mı

--------------- Ekleme ---------------

kardeş linkteki programı kurdum HelloOX2.v2.03.Unsigned ama telefonda açınca unpacking file (dosyalar açılıyo) dio ve öyle bekliyo nerdeyse 20-25 dk hiç bişey yapmadan bekledi. yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyo

uygulamaları E:\' ye yüklüyorum. C veya E ye yükleme arasında bi fark yoktur heralde

--------------- Ekleme ---------------

kardeş linkteki programı kurdum HelloOX2.v2.03.Unsigned ama telefonda açınca unpacking file (dosyalar açılıyo) dio ve öyle bekliyo nerdeyse 20-25 dk hiç bişey yapmadan bekledi. yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyo

uygulamaları E:\' ye yüklüyorum. C veya E ye yükleme arasında bi fark yoktur heralde

arkadaşlar bence n gage falan uğraşmayın 240x320 çözünürlükte jawa oyun yükleyin çalışıyor ama bu telefonuntek sorunu oyun oynarken sadece joistik çalışıyor numaralar çalışmıyor bunun bir ayarı varmı bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim

amerty95

Üye
numaraların çalışması için en sol alttaki tuşa oyunu açtıktan sonra iki kere basın , daha sonra numaralar da kullanılabiliyor

ya arkadaş bu ne ya....
konu nereden açılmış nereye gelmiş. Lütfen konuyla alakalı yorum yapın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...