nokıa E52 modem yardım plzzzz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asas07

asas07

Üye
    Konu Sahibi
nokıa E52 modem yardım plzzzz
slm arkadaşlar bnm bi sorum olucaktı bn nokıa e52 aldım ve tlfnı modem olarak kullanamıyorum sebebi ne olabilir ???

canlisevici

Üye
slm arkadaşlar bnm bi sorum olucaktı bn nokıa e52 aldım ve tlfnı modem olarak kullanamıyorum sebebi ne olabilir ???

Arkadaşım ben de e52 kullanıcısıyım telefonu alalı fazla olmadı hiç denememiştim bilgisayarı internete telefonla bağlamayı. Şimdi senin açtığın konuyu okuyunca denedim hiç bir problem çıkarmadan bağlandı. Çok zor bir şey değil. Nasıl yaptığımı anlatayım belki işine yarar.

1) Öncelikle Nokia Suit indirmelisin(nokia suit olmadan oluyor mu bilmiyorum.) ya da telefonun hafıza kartında olanı kullanabildiysen(ben yükleyememiştim.)
2) Telefonu PC'ye bağladığında telefon bağlantı şeklini sorması lazım.(Sormuyorsa Menu/kontrol panalei/bağlantı/usb yolunu izledikten sonra bağlantıda sor ayarını evet'e getir.)
3) Bağlantı şeklini sorduğunda en altta Bilgisayarı İnternete Bağla diye bir seçenek var. O seçenekten açarsan otomatik olarak Nokia Suit devreye giriyor ve telefonun internet ayarlarında(Şebeke) sorun bir kaç basit sorudan sonra internete bağlıyor.

Telefondan internete bağlanma bende bu şekilde oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt