Nokia E52-E55-5800 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bn 5800 ve e52 kullanış biri olarak ilede e mailler yok onemli yazısmalarım var diosan e 52 yok biraz havalı genç işi ve dokunmatik ve uygun dokunmatik diosan 5800 derim

anunbar

anunbar

Üye
Merhaba,
Bben de E52 ve 5800 arasında kaldım..

Özellikle her iki telefonu en az 1 hafta kullanmış arkadaşlara soruyorum: internette gezerken hangisi daha rahat? Dokunmatik 5800 mı yoksa bağlantısı daha hızlı olan 5800 mı? Ve forumlarda birçok kişi özellikle E52'de ses sorunundan bahsediyor, siz hissettiniz mi boğukluk veya sesin az gelmesi?

Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Bugün aldım sonunda E52'yi.. 600 MHz işlemci olunca bunda karar kıldım.. Hem de dokunmatik olayı beni ürküttü açıkçası..
Biraz telefonu kurcalayayım artık :D
İyi günler..

azizaycan

Üye
e52 harika bi telefon alacaksan e52 şaşma derim...ben türkiyeye gelmeden aldım ve halen kullanıyorum. tam bir iş telefonu olması bi yana çokta kıllanışlı ve becerikli bir telefon alırsan pişman olmazsın..

--------------- Ekleme ---------------

hayırlı olsun...

ragı

Üye
ya arkadaşlar NOKİA E55E NASIL HAREKET SENSÖRLÜ OYUN YÜKLEYEBİLİRM SİTEDE BUNA UYUMLU OYUNLAR VARMI BİLGİSİ OLAN BİŞEYLER YAZARSA SEVİNİRİM

anunbar

anunbar

Üye
Merhaba,
bugün aldım E52.. Bir kaç hafta kurcalarım artık :D
Teşekkürler...

V FoR Vandetta

Üye
Merhaba arkadaşlar..Telefonumu değiştirmeye karar verdim..Güzel fotoğraf çeken,kaliteli bir telefon almak istiyorum.. Wi-Fi önemli değil.Ama olursa iyi olur.. İnternete girebilsin yeter :P:
Maxicep.com - Telefon Önerisi(anket)
(Samsung marka telefonlar dokunmatik..)

Samsung m8800-8mp kamera+dokunmatik
Nokia N95-5mp+wi fi
Samsung F480- 5mp+dokunmatik ekran

NOKIA 5800 XPRESSMUSIC-5mp
SAMSUNG G810
SAMSUNG OMNIA i900 16 GB

Yorumunuzu alabilirmiyim? Açtığım konuya pek bakan olmadı da ..

bgursoy

bgursoy

Üye
dostum bence e52 al ben e52 kullanıyorum alalı 1 haftadan fazla oldu telefon müthiş kesinlikle e52 derim pişman olmassın.

anunbar

anunbar

Üye
Bence Süper telefon E52, hızlı, her türlü program yüklü geliyor.. Stabilite sorunu da 3 gündür yaşamadım..
Düşünenlere tavsiye ederim kısacası.

SilentOne

SilentOne

Üye
e52 de 5800 da geniş ekran dersen 5800 derim normal ekran dersen e52 derim e 52ninde havası farklı ve pek kimsede yok

anunbar

anunbar

Üye
arkadaşlar versiyon güncellemenizi tavsiye ederim. 034'den 051'e =D

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ben oyumu 5800 dan yana kullanıyorum..:)

pinkcowmary

Üye
yahu arkadaşlar ben e55 veya e52 alacağım ancak ses sorunlarından bahsediliyor.özellikle müzik çok fazla dinleyen biri olarak bu önemli bir sorun bence.kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.özellikle kulaklık performansı nasıl? n73 kadar varmıdır mesela?

anunbar

anunbar

Üye
Ben 1 hafta önce E52 aldım, ses sorunu bence yok.. konuşurken falan hiç problem yaşamıyorum.. Üstelik oldukça hızlı çalışıyor...

Bir de reklamlar ve özelliklerinde 1GB kart yazıyor ama aslında üzerinde gelen kart 2GB, program vs'den ötürü kullanıma 1GB kalmış oluyor..
Almayı düşünenlerin bilgisine..

Düzeltme: modeli yazmamışım

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
tabiki e55 ben şahsen önce 5530 kullandım işlencisi manyaq düşüktü ve çok yavaştı sonra 5800 kullandım az da olsa memnundum fakat 5800 da adam gibi oyun yok var ama 1 kare ilerlemesi için 2 dk beklersin
5800 a java oyunlar var ama sonuç ortada iğrenç oyunlar
en iisi e55 n-gage destekliyo ayrıca wlan var ve gayet hızlı ben de 5800 dan e55 e dönicem tavsiye ederim pişman olursun 5800 alırsan

pinkcowmary

Üye
bu gün bi mağazada e55 in sesini inceledim.bencede hiç bir sorun yok.kulaklık performansıda oldukça doyurucu...

anunbar

anunbar

Üye
E55 için açıkçası tuş takımını da 15 dk deneyin derim, alışkanlık gerektiriyordur. Ters gelirse soğursunuz sonra telefondan...

ankarne

Üye
kesinlikle e 55derim 1aydır kullnıyorum tek bir sorun bile yaşamadım hem bir ortama girdiğinde herkes vaay dior hem herkeste olmayan bir telefon hemde gayet tatlı duruor özellikleri itibariyle en süper telefon benim gözümde keşke böyle bir sevgilim olsa diyorum bazen o derece aşığım telefonuma gözümden ayırmıyorum kesinlikle 5800 almada yada dokunmatik almada ne alırsan al q klavyeye gelince eğer pcde gayet hzlıyım diorsan hiç zorluk çekmiorsun ben 1 günde alıştım yani :D

semihlampir

Üye
e55 tuştakımına alışılır zamanla ama fantezilere gerek yok bence...bide ekranı yantuttunmu yan dönüyor ekran navigasyon kullanırken ekrandan daha iyi performans alınır sanırsam...

acati

acati

Üye
Kesinlikle E52 600mhz işlemcili... Uzun pil ömrü..

kalas01

Üye
e52 nin wifi durumu nasıl en fazla kaç metreden çekiyor ve birde mp3 çalar kalitesi nasıl bilgi verecek olan var m??