Nokia E52-E55-5800 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

acati

acati

Üye
e52 nin wifi durumu nasıl en fazla kaç metreden çekiyor ve birde mp3 çalar kalitesi nasıl bilgi verecek olan var m??

kapalı duvarlar arkasında 20-25m kadar çekiyor bende.
Mp3 çalar içinse ben AlonMp3 Dictaphone veya LCG Jukebox kullanıyorum. Bu E 52 Business serisi yani N73 kadar ses bekleme. N73 N79 gibi Fun serilerinde daha çok ses çıkıyor.

Mp3 dinleme, Garmin Navigasyon, Ofis, opera ,msn herşey var. E52 iidir.

kalas01

Üye
sağol

mustafasen

mustafasen

Üye
iki telefonuda (e52-5800) kullanmış biri olarak şöyle söyliyim telefondan beklentin internet ise kesinlikle 5800
ama yok ben fazla sorun yaşamayım, telefona proğramda yüklemem, şarzıda uzun gitsin diyorsan e52 taş gibi telefon.
sana birde şöyle örnek vereyim,
farklı bi şifreleme yöntemi uygulanmış kablosuz ağda 5800 modemin ayar sayfasına görürken
e52 de boş bi sayfayla karşılaştık.
e52 de de haritalar hızlı açılırken 5800 de konumu biraz daha geç bulduğunu farkettik.
not e52 alırsan eğer orjinal haritayı güncelleme :-)
bırak içindeki orjinali kalsın.

bence sen hiç anlamıyorsun telden dostum.nette e serisi daha kullanışlı ve hızlı tabiiki e 52 haaa program yüklemeden bahsediyorsun 5800 a nekadar yükleyebiliyorsan e 52 ye 30 la çarpar öyle yüklersin

senduran78

senduran78

Üye
öncelikle e52 alan arkadaşa hayırlı olsun, güle güle kullansın.
"mustafasen" seninle telefon kullanma amaçlarımız faklı olduğunu düşünüyorum,
ben akşam 8 den sabah 8 e kadar 5800 le netteyim(wirelessten)
e52 de kullandım, ama 5800 ün nette verdiği büyük ekran avantajı onda yok,
evet e52 hızlı ve bataryası uzun gidiyor ama kablusuz modomin ayar sayfasına giremiyor.
5800 = netbook + cep telefonu
e52 = kaliteli cep telefonu

+e52 arkadaşımındı ve şu anda serviste sebebide cebinde telin kapanması...

murat3702

murat3702

Üye
E55 kullanıyorum, aradığım herşey var. Yoksada bulup yüklüyorum oluyor. Modem sayfasına E52 ile giremeyen arkadaş. Ben rahatlıkla giriyorum. Sende eksik birşey vardır kesin. E52 ve E55 ARM11 600 mhz işlemci kullanıyor. Klavye hariç herşey aynı. Qwetry kullanabilirim diyen E55, yok benim için klasik daha iyi diyen E52 alsın derim. Ekran küçük diyenlere; E71 ile ekran aynı. Sensörü açıksa telefonu yan çevirin ekran E71 ile aynı olsun. Müzik olayına gelince, otobüste okadar gürültüde rahatlıkla radyo ve müzik dinleyebiliyorum. Benim Notebook tan daha iyi wireless performansı. Şarj süresi şimdiye kadar kullandığım telefonlardan çok çok daha iyi. 3 tane Navi programı yüklü. Dahası Şamda kayısı.

Pooodolski

Pooodolski

Üye
E55in tuş takımını beğenmiyorum. Dokunmatik kullanırım bir sorun olmaz diyosan 5800 al ancak bana sorarsan E52 al. E serisi bana göre çok özel bir seri ;)

maxirabit

maxirabit

Üye
Bataryası en fazla gidenini al bence çünkü nokiaların batarya süreleri dengesizdir üç tane nokia arasında 5800'ın zaten en az bataryası dayanıcağı için e serilerine yönel derim.

BulBniGoogle

BulBniGoogle

Üye
arkadaşım bütün modelleri inceleme imkanım oldu e55 te mesaj yazmak zor fakat diğer özelliklerini beğendim zaten e52 ile bildiğim tek farkı tuşları ama bnm gibi müziği çok dinleyen bütün gün mesajlaşan ve bütün gün internette olan biriysen sana 5800ı öneririm:oke: ayrıca telefon v52 ile uçuyor ayrıca 3.2 inçlik ekranın verdiği bir keyifte var kısacası önerim şiddetle 5800 dır

dktrdktr

dktrdktr

Üye
tam bir hafta oldu e52 kullanıyorum.çok hızlı bir telefon.net ve oyun için ideal.şarjı da çok iyi.ben e52 derim

amerty95

amerty95

Üye
E55 kullanıyorum, aradığım herşey var. Yoksada bulup yüklüyorum oluyor. Modem sayfasına E52 ile giremeyen arkadaş. Ben rahatlıkla giriyorum. Sende eksik birşey vardır kesin. E52 ve E55 ARM11 600 mhz işlemci kullanıyor. Klavye hariç herşey aynı. Qwetry kullanabilirim diyen E55, yok benim için klasik daha iyi diyen E52 alsın derim. Ekran küçük diyenlere; E71 ile ekran aynı. Sensörü açıksa telefonu yan çevirin ekran E71 ile aynı olsun. Müzik olayına gelince, otobüste okadar gürültüde rahatlıkla radyo ve müzik dinleyebiliyorum. Benim Notebook tan daha iyi wireless performansı. Şarj süresi şimdiye kadar kullandığım telefonlardan çok çok daha iyi. 3 tane Navi programı yüklü. Dahası Şamda kayısı.

Ben de aynı fikirdeyim, e55 al, herkes klavyesini bahane etmiş ama cidden alışmak çok kolay, ve evdeki bilgisayara rağmen inan bana e55 le daha fazla internete giriyorum evdeyken yani gayet rahat bence :naughty:

fbali__44

Üye
5800 tek geçerim

Yelomi

Üye
cevap için geç olmuş ama tartışmasız e55

mangdaşire

mangdaşire

Üye
konu biraz eski ama eger oyun oynuyacaksan e55.5800 dan hiçbi halt olmaz.ben kullanıyorum,oyun işini psp den yapıyorum.oynanabilecek 2-3 oyun var.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
5800 tabikide alırsan bana hak vericeksen fakat androide geçmek lazım artık galaxy mini vb. cihazlara bakmanda fayda var bence...:oke:

hoss

hoss

Üye
bu saattten sonra 5800 alınmaz arkadasım , galaxy gio ,p503 gibi cihazları alman daha iyi olacaktır

bountykiller

bountykiller

Üye
tabiiki e 52 yada e55 . ben e55 kullanıyorum. klavyeye 2 haftada alıştım. süper bir telefon...

umutku84

umutku84

Üye
şu nokialardan ne zaman vazgeçeceksiniz al bi gio, ideos x5

emrah0020

emrah0020

Üye
arkadaşlar e55 sadece klavyeli olduğu için mi tutulmuyor bende e52 ile e55 arası kaldım . 5800 var ama dokunmatik olduğu için zor oluyor

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar e55 sadece klavyeli olduğu için mi tutulmuyor bende e52 ile e55 arası kaldım . 5800 var ama dokunmatik olduğu için zor oluyor
E52 al gitsin. İkisi arasındaki tek fark E55'in klavyesi.