Nokia E52-E55-5800 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

xc2000

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E52-E55-5800 hangisi?
Bu üç telefondan birini düşünüyorum. Telefonlardan beklentim ise WLAN, oyun ve 3G. Oyun olarak E52 ve E55 n-gage destekli ve şarj süreleri çok iyi (yaklaşık 15-20 gün). Fakat 5800'ün ekranı 0.8 inç daha büyük internet ve oyunlarda bu da bir avantaj. Eğer E52 veya E55 daha uygun ise E55'in half-qwerty klavyesi mi yoksa E52'nin alfasayısal tuş takımı mı?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
e52 ve e55 nasıl bi tel bilmem ama 5800 bana göre güzel bir telefon bazen delirtiyor ama olsun bn memnunum alırsan snde memnun kalırsın inş :bye2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 derim kardeş güzel telefon

cuneytt1

cuneytt1

Üye
e serisi her zaman iyidir.sorun çıkarmaz.bence e55 al derim.bende e51 var çok memnunum.:bye2:

sryldz

Üye
e52 tabiki..

ben de aynı telefonlar arasında kaldım.
ancak basmatik bir 5800 yerine, e serisine karar kıldım. e serisinde de 55'in semi-q klavyesi son derece kullanışsız..
e52 gayet mantıklı.
ve ben bir haftadır gayet sorunsuz kullanıyorum. gayet yerinde bir tercih yapmışım.

volkanyaz

Üye
Bende E52 var. Çok memnunum.

ebahar

Üye
1 Haftadır E52 kullanıyorum çok memnunun.

futbol123

futbol123

Üye
nokia e55 tabiki işlemci hızı 600 5800 ın iki katı

ÇAYDEM

ÇAYDEM

Üye
e 52 derim başka bişi demem niçin dersen her şeyiyle çok üstün bi tel e55 klavye kullanım zor 5800 dokunmatik kullanışsız algılaması zayıf e52 ise tam bir hız canavarı ben e 52 kullanıyorum ve çok memnunum

--------------- Ekleme ---------------

e 52 derim başka bişey demem

teomanmert88

Üye
bencede tek terrcih e52 kardeşim biraz anlarsan telefondan tercihin degişmez

deli_poyraz

Üye
bir haftadır e52 kullanıyorum keşke şuda olsaydı dediğim hiçbirşey olmadı,kısacası yok yok

murattor66

Üye
Kesinlikle e52 . Kullanıyorum ve çok memnunum

taha@27

Üye
ben 5800 kullanıyorum öbürlerini bilmem ama 5800 güzel ama n97 oyunlarında (çoğu zaman beraber veriliyo) çıkan tuş takımı çok kötü

OğuzcanAbi

Üye

necaati

Üye
E52 bende kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Kullandığım En iyi telefon diyebilirim.

OğuzcanAbi

Üye
olabiilir ama 5800 daha iyi bende problem yaşamadım

senduran78

senduran78

Üye
iki telefonuda (e52-5800) kullanmış biri olarak şöyle söyliyim telefondan beklentin internet ise kesinlikle 5800
ama yok ben fazla sorun yaşamayım, telefona proğramda yüklemem, şarzıda uzun gitsin diyorsan e52 taş gibi telefon.
sana birde şöyle örnek vereyim,
farklı bi şifreleme yöntemi uygulanmış kablosuz ağda 5800 modemin ayar sayfasına görürken
e52 de boş bi sayfayla karşılaştık.
e52 de de haritalar hızlı açılırken 5800 de konumu biraz daha geç bulduğunu farkettik.
not e52 alırsan eğer orjinal haritayı güncelleme :-)
bırak içindeki orjinali kalsın.

clubnokia

clubnokia

Üye
e55 ve e52 aynı özelliklerde ve tasarım olarak fazla fark olmayan ürünler
e55 daha şık özellikle siyah olanı tercihimdir
28 gün dolu bataryayla bekleyebiliyor
Müşterimerime hep şu espiriyi yaparım;
" abi şarjını doldur cihazı masa ürtüne bırak ve bir ay sonra cihaza bak batarya zayıf uyarısı göreceksin" :D
aşırıya kaçılmamış özelliklerin yanı sıra bir cihazda şarj iyi olsun dersen e lerden birini seç
yoksa kesinlikle 5800 :D

cuneytt1

cuneytt1

Üye
e55 ve e52 aynı özelliklerde ve tasarım olarak fazla fark olmayan ürünler
e55 daha şık özellikle siyah olanı tercihimdir
28 gün dolu bataryayla bekleyebiliyor
Müşterimerime hep şu espiriyi yaparım;
" abi şarjını doldur cihazı masa ürtüne bırak ve bir ay sonra cihaza bak batarya zayıf uyarısı göreceksin" :D
aşırıya kaçılmamış özelliklerin yanı sıra bir cihazda şarj iyi olsun dersen e lerden birini seç
yoksa kesinlikle 5800 :D

Aynen katılıyorum. Klavyedeki sorunda 1 güncellemeyle hallolur.emin ol.....
ama şuda var karşıdakinin sesi e52 de daha iyi duyuluyo diğer çoğu tellerden
çok görüşme yapıyorsan E52:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Aynen katılıyorum.E55 in Klavyedeki sorunuda 1 güncellemeyle hallolur.emin ol.....
ama şuda var karşıdakinin sesi e52 de daha iyi duyuluyo diğer çoğu tellerden
çok görüşme yapıyorsan E52:oke:
5800 ı unutmuşum internet için kullnacaksan ve çok mesajlaşıyorsan:oke:

JayJayyy

Üye
5800 çok harika bir tlf.