Nokia E51 Hafıza Kartındakileri exe Görüyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LaNCeR41

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E51 Hafıza Kartındakileri exe Görüyor...
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Nokia E51 Marka cep telefonum dünden beri hafıza kartındaki klasörleri exe olarak görüyor. Biraz araştırdım ama format atmadan bu sorunu halletme yöntemini bulamadım. Hafıza kartımı bir kaç anti-virüs programıyla tarattım bi seyler buldu fakat silince yine sorun hallolmadı. yardımlarınızı bekliyorum.

Konuya duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum....

birmot

birmot

Üye
o dosyaları sakın açma karta virüs bulaşmış exe leri açarsan virüs tüm çalışan uygulamalara bulaşır karta format at.bilgisayarada bulaşır.

waycell

waycell

Üye
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

Nokia E51 Marka cep telefonum dünden beri hafıza kartındaki klasörleri exe olarak görüyor. Biraz araştırdım ama format atmadan bu sorunu halletme yöntemini bulamadım. Hafıza kartımı bir kaç anti-virüs programıyla tarattım bi seyler buldu fakat silince yine sorun hallolmadı. yardımlarınızı bekliyorum.

Konuya duyarlı arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum....

Telefonu kapat bataryayi cikar tak hafiza kartini cikar teli ac bak bakim duzelmismi hafiza kartini tak bir dakika bekle tekrar bak duzelme yoksa tele format at sistemsel birseyse formatta duzelir duzelmez ise virus olabilir hem karta hem tele format at ama once karta bu arada pcdeki anti visusler algilayamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt