Nokia E51 e Uygun Programlar Yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

kitex

Üye
nokia e51 telefonunda wireless özelliği kablosuz internetlere bağlana biliyomuyum yani üye felan gerekiyomu...saygılar

mig33 yada fring yükle her wireless bölgesinden rahatlıkla msn e girer bedava konuşma yaparsın hatta skype dahil!

kiti_black

Üye
teşekkürler

xladyor

Üye
arkadaşlar daha bugün e51 aldım içine bazı programları attım opera skyfire vs.ancak telde galariye girince programlar gözükmüyor bunun nedeni ne olabilir?

korca

Üye
yuklemelere bak.

mustafasen

mustafasen

Üye
ulaa yok açık bulduğun kapıdan gir içeri

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar daha bugün e51 aldım içine bazı programları attım opera skyfire vs.ancak telde galariye girince programlar gözükmüyor bunun nedeni ne olabilir?
galeride ne işi var onların yüklemelere bak

barbiezeynep

Üye
beyler skyfire diye program var indirim bütün sitelerdeki film videoları izleyin ben mesela diziport.comdan dizilerimi izliyorum canlı tv bile izleniyo ulaşmak isteyen olrsa [email protected]

yigit2485

yigit2485

Üye
emeqiniz sqlk ama tr aqile msn bulamadm ;(

sadeasda

Üye
slm bende de e 51 var msn programı calıstıramıyorum lutfen yardım

bekar63

Üye
Arkadaşlar benim telefonum e51 maxicep e arama motoruna yazıyorum istediğim uygulamayı çıkmıo tlf adını yazıyorum çıkmıyo siz (guduvap)sitesinden indirin ben ordan istediğim her şeyi yükledim bu sitede zamanınızı boşa aramayın:bye2:

ufuktepe73

ufuktepe73

Üye
wep li yani açık olan wireless in hepsine sorunsuz girersin ama wpa şifreli wireless in hiç birine giremessin evindede olsa iş yerindede olsa giremessin tşk

htuncerh

Üye
e51 ile kablosuz telefonundan internete giriebilirsin. menü+bağlantılar+wlan sihirbaz tuşladığında kablosuz modemleri bulur şifreiz yada şifresini bildiğin bir modemi seç sonra internete girersin.

bth231

Üye
Merhaba.Yeni e51 aldım,telefon çok güzel ancak bazı problemlerim war.Aslında biraz fazal o yüzden sıralayım:)
1)Evimde wireless modemim ve laptopum war.telefonla wireless kullnarak nete rahatlıkla bağlanabiliyorum ancak bir türlü laptopla cep tlf arasında wireless ağ kuramıyorum.Acaba bu ikisi arasında ağ kurulamaz mı?
2)Youtube vb sitelerdeki videoları seyredemiyorum...En son flash ları kurdum ama videolar bir türlü izlenmiyor.
3)Birde msn yükleyemedim desteklemiyor diyor...
Biraz fazlaoldu ama ilginize şimdiden Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

yoooooooook muuuuuuu :)

youtube konusu :
nokia e51 telefonumdan bende youtube de vs ızleyemıyordum flash lıte s60 v3 olması lazım realplayer ve tarayıcının nokianın kendı tarayıcısından gırmen lazım cunku (chrome opera vb) tarayıcılar realplayer desteklemıyor!
Youtube den vıdeo ızlemek ıcın e51 e uygun ''Xenozu'' programı vardır cok kullanıslıdır. Arama motorlarına Xenozu s60v3 yazarak ulasabılırsın bu programa tavsıye ederım ben kullanıyorum fakat programa gırmeden telefonun menu tusuna bas medya-realplayer uygulamasını ac secenekler e tıkla ve gelen menuden ayarlar a gır. Acılan ekranda sag tarafa tıkla ve ordan sebeke secenegıne gır ve kullandıgın modemın adını sec "Orn;Orada Hattın TCELL ıse Turkcell Internet yazar. Sen wıreleesle gırdıgın modemın adını bul ve onu ısaretle. Bu sekılde Xenozu programından rahatlıkla youtube vıdeolarını ızleyebılırsın.

laptopunla telefon arasında bır baglantı kurabılırmısın bılmıyorum . Laptopunda blueetooth vardır butun laptoplarda olur bu sekılde baglantı kurabılırsın.

msn konusu:
wındows lıve messenger symbıan yazılımlı telefonlar ıcın urettıgı wlm modellerı mumkundur . Arama motorlarına messenger s60 v3 yazarak e51 e uygun messenger yazılımı bulacagından emınım.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.