Nokia E50min ekran pikseli patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E50min ekran pikseli patladı
Arkadaşlar bildiğiniz gibi nokia e50ler 320ye 240 ekrana sahip ve küçük boyutlarından dolayı ekranıda küçük ve pikselleride küçük.aslında çok göze batmıor ama daha alalı 2ay olmuş bi telefonun 1tane pikseli patlamış kapkara gözüküor orası.elektronkçi olduğmdan az çok bilgim var size danışmak istediğim çok göze batmıor ama yazık yani garantiden değişirmi değiştirsem telin içinin açılması vs değermi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım benımde n73 me aldıgımdan 2 ay sonra ekranda beyaz ufacık bir yer olustu benımkınındemı pıkselı gıtmıstır bi yardım edermsın sol altta beyaz bi nokta yada sıyah tam bılemıyorum ama bi nokta var resm fılan acarken bellı oluyor ama normal kullanımda pek bellı olmuyor sence zararı varmıdır yazarsan sevınırım

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Piksel patlamakl :S ilk kez duyuyorum

xkadir61

xkadir61

Üye
garantiye gönder mutlaka değiştir.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
gönder servisine

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
Piksel patlamakl :S ilk kez duyuyorum
piksel öldü yada ne farkeder

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım benımde n73 me aldıgımdan 2 ay sonra ekranda beyaz ufacık bir yer olustu benımkınındemı pıkselı gıtmıstır bi yardım edermsın sol altta beyaz bi nokta yada sıyah tam bılemıyorum ama bi nokta var resm fılan acarken bellı oluyor ama normal kullanımda pek bellı olmuyor sence zararı varmıdır yazarsan sevınırım
bi zararı olmuor sadece görsel olarak zararı var bide bizim ekranları çözünürlük aynı ama senin ekran büyük olduundan pikselde büyük benim ufacık normalde hemen hemen hiç belli olmuor ben dibine sokulunca anca görüom eline verince teli birinin bulamaz o derece küçk yani.garantisi varsa ve çoksa sayısı gönder servise tabi içi açlcak o ayrı

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
ölü pixel garanti kapsamına girmiyor dediler her telefonda atar belli etmez kendini ama

uTku^

Üye
    Konu Sahibi
işe bak yaw ölüler çaolsa mafolduk o zaman

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ekranı cepindemi patladı

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
arkadaştada N73 me var aynısı oldu garantiye götürdü çok güzel bi şekilde yaptılar 2 hafta sonra aldı bence götür garantiye hiç bişeyy olmaz inş. benim n73 ümebişe olmaz :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
piksel öldü yada ne farkeder

--------------- Ekleme ---------------

bi zararı olmuor sadece görsel olarak zararı var bide bizim ekranları çözünürlük aynı ama senin ekran büyük olduundan pikselde büyük benim ufacık normalde hemen hemen hiç belli olmuor ben dibine sokulunca anca görüom eline verince teli birinin bulamaz o derece küçk yani.garantisi varsa ve çoksa sayısı gönder servise tabi içi açlcak o ayrı
Doğru soyluyorsun kardes benım ekran buyuk ama piksel çok bellı etmıyor kendını yha ufacık beyaz bir nokta hem zaten benım telefon yurtdısı garantısı yok mecbur boyle kullanıcam walla garantıye gonderınce kopmle ekranı degıstırıyorlarmıs benımkının 150 euro dıo adam sordum aman aman bole kalsın ıyı bole yha ama garantısı olan arkadaslar gondersınler 1 ay sonra tertemız gelır telefon bays:oke:

mservank

mservank

Üye
ya o piksel olayı her telefonda var garanti bunu her telefonunda var diye çözeceğini sanmıyorum
zaten kulanım kılavuzunda da yazıyor öyle olduğunu ama istersen ekranı para karşılığında değiştirirsin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt