• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia E Serisinin Yeni Üyesi '' E73 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia E Serisinin Yeni Üyesi '' E73 '' ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Dünyanın en büyük mobil üreticisi konumundaki Nokia’nın göz bebeği olan ve vazgeçemediği iş cep telefonu serisi olan E serisinin yeni üyesi E73’ün satışa sunulmasına çok kısa bir süreç kaldı. Nokia’nın RIM ve Apple firmalarına verdiği en büyük cevap olacak olan Nokia E73, bu serinin kullandığı işletim sistemini yani Symbian S60 işletim sistemini kullanacak. İşte Nokia E73’ün alt yapısında barındırdığı teknik özellikleri şöyle sıralayabiliriz;

• Symbian S60 işletim sisteminin alt yapısı,
• 2.4 inç genişliğinde QVGA çözünürlüklü ekran,
• 5 Megapiksel çözünürlüklü dijital fotoğraf makinesi,
• Kablosuz internet bağlantısı için Wi-Fi,
• Hızlı mobil internet için HSDPA bağlantısı,
• Nokia’nın ücretsiz Ovi Maps uygulaması,
• Adobe Flash Player destekli HTML web tarayıcısı,
• GPS’li navigasyon sistemi,
• QWERTY tipi klavye,

( Nokia E73'e ait görsel resim )

Fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmayan cihazın, 16 Haziran tarihinde satışa sunulması söz konusu gibi gözüküyor.

seronet

seronet

Üye
Ben bi değişiklik göremedim, mutlaka farklılıkları vardır ama daha köklü değişim şart.

Aziz™

Üye
hep aynı sistem ve aynı görsellik sadece biraz değişiklikle piyasaya sürülen klasik e-7x serisi

Kyle Broflovski

Kyle Broflovski

Üye
çok merak ediyorum acaba flash yüzünden günde kaç kez çökecek telefon

var1234

Üye
E72 kesinlikle daha karizmatik ve şıktı

fatih82

fatih82

Üye
1500 lira deyip sunarlar piyasaya

var1234

Üye
Nokia nın herzamanki enayi yerine koyma taktiği :@ E serisinin bu modelinde daha ileri gidemezler zorluyorlar. Kaldı ki zamanında 6630 u satıp 6681 alanı görmüştüm :@ nokia hep bunu yapıyor.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici

OğuzcanAbi

Üye
birbirne cok benziyorlar ve özellikleri neredeyse aynı

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
ya walla bir daha nokia almayacagım, e 72 aldım e 73 çıkardılar, bılseydım bunu beklerdım bıraz daha, e 73 alırdım, neyse e 73 alanlar ınceleme fırsatı bulup yazarlarsa sevınırım, ayrıca nokia e 72 de bir sürü bug keşfettim, guncellemede yapmıyorlar ne ıs anlamadım, sevmedim ben böyle işi.

alemburda

alemburda

Üye
adobe flash player desteklemesi çok güzel fakat işlemci hızı acaba kaç ben 500 küsür TL nokia nın yine e serisi bir iş telefonu buldum şuan modeli aklımda yok onda işlemci hızı 600 mhz acaba bunda kaç.

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
ya bu adobe flash e72 de yokmu sonucta aynı iletim sistemine sahipler yada bence e72 deki bugları e73 ü satabilmek için kapatmıyorlar belli derecede satılınca e73 e72 için versiyon çıkartırlar..

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
ya walla bir daha nokia almayacagım, e 72 aldım e 73 çıkardılar, bılseydım bunu beklerdım bıraz daha, e 73 alırdım, neyse e 73 alanlar ınceleme fırsatı bulup yazarlarsa sevınırım, ayrıca nokia e 72 de bir sürü bug keşfettim, guncellemede yapmıyorlar ne ıs anlamadım, sevmedim ben böyle işi.

6700classic aldım kafam rahat :)))

airex18

Üye
amerika için üretilmiş olan bir cihazdır amerika sitesine bakarsanız gorursunuz piyasaya coktan cıktı n900 misali bir cihaz e72 den kesinlikle bir farkı yokturr ozell

--------------- Ekleme ---------------

amerika için üretilmiş bir cihazdır n900 misali nokia amerika sitesine girerseniz gorursunuz piyasaya coktan cıktı e72 den de hiç bir farkı yoktur kimse üzülmesinn e72 aldım diye hem e72 daha karizmatik :)

BrainFree

BrainFree

Üye
updullah

covar

covar

Üye
modaları gecti + özellikler şarz süreleri uzun

tempestshine

tempestshine

Üye
E serisinin diğer üyelerinden pek bir farkı yok

andromedaeksi

Üye
e72 ile ne farkı var ki,adobe uyumluymuş felan filan nokia türkiye de en çok kullanılan telefonu ancak ünü symbian yüzünden batacak.üstelik e 72 çok daha karizmatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt