Nokia E-Mail Client for Belle Dynamic Widget

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E-Mail Client for Belle Dynamic Widget
Arkadaşlar aynısı paylaşıldıysa özür olsun..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: horozcu8, n000k, kadir42 ve 4 diğerleri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler

benighted

benighted

Üye
teşekkürler

moskovalı

moskovalı

Üye
emegine saglik tesekkur ederim

aykutozkann

aykutozkann

Üye
teşekkürler

Symbianist

Symbianist

Üye
herşey iyi güzel de msn ile bağlanıyorum olmuyor

haqqus

haqqus

Üye
bunun sanırım ayarı var sanırım

Symbianist

Symbianist

Üye
rastgele paylaşım olmaz arkadaşlar boyutu da büyük. Millet merak edip indirsin diye paylaşmıyorsunuz herhalde. Az da olsa açıklama yapılması gerekir. Nedir bu ?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar görüldüğü üzere bir widget bu.. ayarlarını tam olarak bende bilmiyorum. Yararlı olacağını düşündüğüm için paylaşmak istedim..

Symbianist

Symbianist

Üye
araştırıyorum bir bulsam paylastigin şey bir çeşit outlook gibi birşey. Siz de bakın bakalım buluruz belki

kadir42

kadir42

Üye
dosyad sorun var galiba indiremiyorumbirde bu mail client ta dosya boyutu sınırı varmı kendi orjinal client ında 5 mb tan buyuk dosyaları indirmiyor geri ye kalan kısmı güzel ama 5mb sınırı berbat

Symbianist

Symbianist

Üye
sınır istemiyorsanız mobile documents kullanın

aykutozkann

aykutozkann

Üye
programı kurdum denedim. Program sayesinde ekrana her mail kutusu için küçük mesaj simgesi şeklinde widget eklenebiliyor. ve eklenen bu widgetler üzerinde yeni mail geldiğinde mail işareti çıkıyor. ve uygulama sayesinde bir mail içine girildiğinde sağ ve sol hareketleri yapılarak diğer mail kutularına da hızlıca ulaşılabiliyor.

AHMED...

AHMED...

Üye
bu programı kullanamadım e posta ve şifreyi giriyorum altında da kullanıcı adı ve etki alanı diye birşey var nasıl kullanacagım bunu yardim edin hacılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt