Nokia e-71 Program Nasil yüklenir...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak_akpinar

burak_akpinar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e-71 Program Nasil yüklenir...?
ArKadaSLar 2 hafta oLdu TeLefonumu aLaLı ama Daha 1 tane ßıLe Program YukLeyemedım.SMARTMOVİE dıye ßır program ßuLdum.İndirdim TeLefonuma Gonderdım BuLutut ıLe ama Msj Desteklenmıyor dedi.NasıL Program yukleyecegımı anlatabılecek arkadas varsa memnun olurum

ekspermesut

Üye
kardeş o det bendede var telefonu hacklemek gerekiyormuş baya çetrefilli bi iş ama denicem bakalım olursa bilgi aktarrım sana

celibar

celibar

Üye
Maxicep'in anasayfadan sol menüyü takip edin.s60 v3 symbian 3rd uygulamaları yazan yere girip bir program indirin.kurmak için 3 yöntem var.1_bluetooth'la telefona gönderip yükleyebilirsin.desteklemiyor diyorsa o programı telefonunuz desteklemiyor demektir.2_programı hafıza kartına atıp telefonun menüsünden dosya yöneticisinden bulup girdikten sonra programa tıklayarak yüklenmesini sağlamak.3_telefonu bilgisayara pc suit veya ovi suitle bağladıktan sonra indirdiğimiz programa 2 kere tıklayıp soru sorarsa evet deyip telefonu alıp yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz.sertifika hatası alırsanız programı sertifikalamanız gerekir.sizin telefonda işe yararmı bilmem ama denemekte fayda var.hello0x2'yi ve binpda signsis'i indirin.imei'nizle opda'dan sertifika alın.binpda signsis ile helloox2'yi sertifikalayıp telefona kurun ve çalıştırın.programı sonra isterseniz kaldırabilirsiniz.

ekspermesut

Üye
aga bulmaca gibi konuşmuşsun ya opda falan arastırayım bakim t ederiz

--------------- Ekleme ---------------

ben halletti t.ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt