Nokia Drop

Sponsorlu Bağlantılar

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Drop
Merhaba arkadaşlar,
nokia 603 telefon kullanıyorum. Nokia Drop programını sanırım silmişim. 'dan program indiremiyorum malesef. ya da ben beceremiyorumdur. Herneyse telefona nokia drop programını maxicep'te paylaşılan konulardan indirip kurmaya çalıştım fakat kurulu olduğu, değiştirmek istediğimi soruyor. Program telefonda hiçbir yerde yok. Yüklü uygulamalarda da görünmüyor fakat 1.04 sürümünü kurarken öyle bir hata veriyor. Devam etsemde program kurulamıyor malesef. Bazı programları silmiştim bi ara telefondan o ara Nokia Drop'ta kaynadı sanırım. Bu programın son sürümü 4.xx'li yazıyor değiştirmek istermisiniz bölümü geldiğinde. Bunu geriye nasıl yüklerim? Store.ovi.com'dan birşey indiremiyorum bu yüzden. Yardımlarınızı bekliyorum.

asigsasi

asigsasi

Üye
4 ile başlayan bi versiyon yok 1.4 olmasın o

• Beğen
Tepkiler: 1mNeverLose
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
4. ile başlıyordu ama neyse, nokia drop yüklenmiyor telefona hata veriyor yüklenirken malesef. Nasıl geri yükleyebilirim bu programı?

İndirebileceğim yer varsa link atar mısınız? indirip kurmayı deneyeyim.

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Malesef kurulmuyor, hata veriyor. Telefonun kendisine ait programları nasıl geri getireceğim? fikriniz var mı?

asigsasi

asigsasi

Üye
flash b atarak orjinal dosyalar geri gelir

• Beğen
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda yükleyebildim hata vermeden, fakat programa telefondan girince Sağ üstte Bağlanıyor yazıyor, ortada da Son indirmeler yazıyor bekliyor öyle. Bağlanmıyor bir türlü. Nasıl halledicem bu sorunu ya? Flash atmak istemiyorum programlar felan gidicek

asigsasi

asigsasi

Üye
biraz kurcala ben kullanmadım hiç ne desem boş olur :)

• Beğen
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Neyse telefonu orjinal ayarlarına yükleyeyim dedim, işlem tamamlandı telefon açılınca sistem hatası diyor şimdi de. Telefonu kullanabiliyorum fakat her açılında hata veriyor. Orjinal ayarlarına yüklediğim için bazı programlar yüklenmedi. Belle FP2yi nokia suite ile tekrar yükledim fakat programlar hala yok. ve sistem hatası sorunu devam etmekte. Anladığım kadarıyla programları flash ile geri getirebilirim de bu sistem hatası nasıl düzelicek? Fikriniz var mı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu hacklemen gerekir sistem hatası uyarısı daha gelmez veya flash atman gerekir

programlar yok derken hangi programlar yok

• Beğen
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Başta Mağaza olmak üzere telefon ilk aldıktan sonra yapılan güncellemeler ile gelen programlar. Şuanda güncelleme felan yok görünüyor telefonda. Fotoğraf düzenleyici, Nokia drop, Mağaza vs.vs. birçok program yok. 3 kere format attım düzeldi Sistem Hatası yazmıyor artık. :D Flash atayım sonrasında hacklicem telefonu zaten. :) Flash hiç atmadığımdan bilmiyorum, nokia 603 telefon kullanıyorum. Nereden en basit şekilde atabilirim? Link felan atabilir misin? Flash b demiştin başta, programların gelmesi için. Yardımını bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Başta Mağaza olmak üzere telefon ilk aldıktan sonra yapılan güncellemeler ile gelen programlar. Şuanda güncelleme felan yok görünüyor telefonda. Fotoğraf düzenleyici, Nokia drop, Mağaza vs.vs. birçok program yok. 3 kere format attım düzeldi Sistem Hatası yazmıyor artık. :D Flash atayım sonrasında hacklicem telefonu zaten. :) Flash hiç atmadığımdan bilmiyorum, nokia 603 telefon kullanıyorum. Nereden en basit şekilde atabilirim? Link felan atabilir misin? Flash b demiştin başta, programların gelmesi için. Yardımını bekliyorum :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/yeni-nesil-nokia-603-700-701-ve-808-pureview-telefonlara-flash-atmak-660222.html

• Beğen
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :) Tam özel mesaj attım sana sende konuya cevap yazmışsın. :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
hizan

hizan

Üye
Teşekkür ederim :) Tam özel mesaj attım sana sende konuya cevap yazmışsın. :)

arkadaşım bana pm atmışsın fakat posta kutun dolu olduğu için cvb gitmiyor önce posta kutunu boşalt, daha sonra telefonuna uygun cfw indir buradan yardımcı oluruz sana.

• Beğen
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Abi tamamdır flashı hallettim sabahtan beri araştırıyorum anca hallettim :) Geç oldu ama yapabildim. Fakat bir sorun var, flash atınca orjinal dosyalar geri geliyordu, Nokia Drop hala geri gelmedi. :D Bu konuda yapabileceğim birşey var mı abi?

Bu arada sağol, mesaj saklama hakkı 50 sanıyordum 5miş. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt