Nokia Drop 1.4.12101 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia Drop 1.4.12101 hakkında
Arkadaşlar nokia drop un nasıl kullanıldığını bilen bir arkadaşım bana yardımcı olabilir mi ? telefona uygulamayı kurdum . Mozilla ve chrome eklentilerini de her iki tarayıcıya birden yükledim . Telefondan nokia drop u açıyorum ve connecting ... şeklinde kalıyor bağlanmıyor . Eksik veya hatalı yaptığım birşey mi var . Daha önce wireless ım olmadığı için nokıa drop u hiç yüklemedim ama şu an wireless ım aracılığıyla nokıa drop u kullanma girişimim başarısız oldu .

theseusx

theseusx

Üye
Yaptığın adımlar doğru yöntemde sorun yok fakat programda sorun var herhalde öyle olduğuna göre. Kaldırıp tekrar kurmayı dene. Wi-fi ile de önceden modeme bağlan bir de öyle dene kendi bağlanmasında sorun var mı yok mu onu dene.

punisher123

punisher123

Üye
Bağlantıda sorun olabilir. Normalde Nokia dropu bi süre kullandım gayet iyi çalışıyor,Nette gördüğünüz hoş bi resime sağ tıklayıp nokia dropdan duvarkağıdı yap diyosun telefonun duvar kağıdı değişiyor,Yada linki direk telefona kolayca atabiliyorsun fln.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
bağlanıyor da beklemesi program kaynaklı bir hata ve hard format atmadıça düzelmiyor. Hem betalabs ta böyle diyor hemde başıma geldiği için biliyorum.
Tabi herşeyden önce internet bağlantını kontrol et bağlantıda sorun yoksa formAt :)

realplayer2

realplayer2

Üye
mevcut sürüm 1.4.12154. belki sendeki eskisi olduğu için olabilir cnn international güncellemesi ile gelmişti bu sürüm.

h.ozdemir09

Üye
nokia drop çalışıyordu ama artık çalılmıyor bende.yinede anlatıyım nokia drop uygulamasını tele kuruyorsun sonrz betalabsin sitesinden chrome yada firefox eklentisş var ordan onu kuruyorsun kurduktan sonra nokia hesabınla giriş yapıyorsun. Bundan sonra bi resmin üstüne gelip sağ tıkladığında nokia drop seçeneği geliyor ona bastığında (aynı zamanda uygulamada açık olacak) resmi tele gönderiyor. Çalışyordu ama artık bende bağlanamıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
artık eklentileri bile kuramadım maalesef.drop iptal galiba

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bendeki sürüm en son sürüm . İnternet bağlantımda da sorun yok . Zaten önceden çalışıyordu . Sizin anlattıklarınızdan çııkardığım sonuç , sorun benden kaynaklanmıyor . Programın eski ve yeni tüm versiyonlarıni denedim ve bağlantı hatası tümünde var .

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
Sorun daha öncede belirttiğim gibi program kaynaklı ve çoğu kişide mevcut. Uygulama geliştirmesi durdurulmuş ama servis halâ kullanıma açık (int. yok şuan deneyemedim ama servisin kapanacağını da sanmıyorum).

Telefon Hackli ise telefondan dropu kaldır ve hacki kapat sonra telefona yeniden drop kurulumu yap program internetten sürüm kontrolü yaptığı için hackli iken düzgün kurulum yapılmıyor. SmartInstaller sürümü eski ise zaten onu yeniler ve program başarıyla kurulur. Bundan sonra hala 'Bağlanıyor...' yazısında kalıyosa başka bir çözüm yolu yok hard format gerekli.

Bknz:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorun daha öncede belirttiğim gibi program kaynaklı ve çoğu kişide mevcut. Uygulama geliştirmesi durdurulmuş ama servis halâ kullanıma açık (int. yok şuan deneyemedim ama servisin kapanacağını da sanmıyorum).

Telefon Hackli ise telefondan dropu kaldır ve hacki kapat sonra telefona yeniden drop kurulumu yap program internetten sürüm kontrolü yaptığı için hackli iken düzgün kurulum yapılmıyor. SmartInstaller sürümü eski ise zaten onu yeniler ve program başarıyla kurulur. Bundan sonra hala 'Bağlanıyor...' yazısında kalıyosa başka bir çözüm yolu yok hard format gerekli.

Bknz:

Hackli CFW de bildiğim kadarıyla hack kapanmıyor :) Drop çalışmıyor diye tele format atmanın da pire için yorgan yakmaktan bir farkı yok . Sen de hak vereceksin ki 50 den fazla mod-uygulama-oyun vs. yüklü bir telefona sadece drop için format atıp , bunları saatlerce geri yüklemekle uğraşılmaz . Yine de sağol .

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap

Hackli CFW de bildiğim kadarıyla hack kapanmıyor :) Drop çalışmıyor diye tele format atmanın da pire için yorgan yakmaktan bir farkı yok . Sen de hak vereceksin ki 50 den fazla mod-uygulama-oyun vs. yüklü bir telefona sadece drop için format atıp , bunları saatlerce geri yüklemekle uğraşılmaz . Yine de sağol .

Tabiki öyle haklısın ben olsam bende yapmam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt