Nokia destek !!! Hertürlü nokia cihazıyla alakalı soru ve sorunlarınız için...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye

Yapacak bişeyin yok kardeş Nokiaların hiçbirinde Flash desteği yok.Yani varda düşük versiyonları var onlarlada zaten çoğu videoyu izlemiyorsun.Androidde flash desteği var fakat zaten artık flash kalkıyor html 5 geliyor.Yani artık flashında bi anlamı kalmayacak

Nokialarda Flash desteği yok mu :d:

- - - Eklendi - - -

Yapacak bişeyin yok kardeş Nokiaların hiçbirinde Flash desteği yok.Yani varda düşük versiyonları var onlarlada zaten çoğu videoyu izlemiyorsun.Androidde flash desteği var fakat zaten artık flash kalkıyor html 5 geliyor.Yani artık flashında bi anlamı kalmayacak

Nokialarda Flash desteği yok mu :d: İyi güldüm yav :d:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Vazgeçemediğim Nokia 7610 um var..şebekesi bir geliyor bi gidiyor...şebekeyi sabit tutmak için evde yapılması gereken nedir...teşekkürler...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

snnsoylu

Üye
Arkadaşlar E72 Nokia Bu Telefonun Sürümü nedir Symbian Kac S 60 mı 70 mı bana bi yardım edersnz kac zamandr bakyorm kimse bisey yazmams ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar E72 Nokia Bu Telefonun Sürümü nedir Symbian Kac S 60 mı 70 mı bana bi yardım edersnz kac zamandr bakyorm kimse bisey yazmams ?

aşık050

Üye
mrb arkadaslar foruma yeni üye oldum ıcindn ckamadgm sorun var umarım yardımcı olursunuz.. 1.sorun nokia x6 da daki ınternet simgelsyle nete grdigimde bazi hafızalar sayfayı kapatn gbi hata verip dırek cıkıyo netten tekra internet simgesne dönuyor 2.sorunum telfdan ave 3g ile pcye baglandgmda ınternet sayfasinda 3,5 dk snra baglantı kesılıyor net yok pc suitten baglantıyı kesıp tkrar baglanyorum yne kesılıyor net acaba telf yazlmdan mi yardmcı olurmusnuz.

aşık050

Üye
mrb arkadaslar foruma yeni üye oldum ıcindn ckamadgm sorun var umarım yardımcı olursunuz.. 1.sorun nokia x6 da daki ınternet simgelsyle nete grdigimde bazi hafızalar sayfayı kapatn gbi hata verip dırek cıkıyo netten tekra internet simgesne dönuyor 2.sorunum telfdan ave 3g ile pcye baglandgmda ınternet sayfasinda 3,5 dk snra baglantı kesılıyor net yok pc suitten baglantıyı kesıp tkrar baglanyorum yne kesılıyor net acaba telf yazlmdan mi yardmcı olurmusnuz

AHKE

AHKE

Üye
aşık050 arkadaşım netten direk çıkması cache önbelleginin doldugu için ole diyor.bunun için xplore programıyla c: surucusundeki cache klasorunun içini bosaltman.yada tarayıcı programı yukle opera gibi

aşık050

Üye
aşık050 arkadaşım netten direk çıkması cache önbelleginin doldugu için ole diyor.bunun için xplore programıyla c: surucusundeki cache klasorunun içini bosaltman.yada tarayıcı programı yukle opera gibi

Bıde netten xplore ındırıyom kurarken gecersiz sertıfıka vye yuklenmyor bi lınk flan atablrmsn.bırde pcde nokia suitten windowla ılglı guncelleme yaptım tlf pc ye baglandgmda baglntı hmen kopmuyor 1,2 saat suruyor net

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bıde netten xplore ındırıyom kurarken gecersiz sertıfıka vye yuklenmyor bi lınk flan atablrmsn.bırde pcde nokia suitten windowla ılglı guncelleme yaptım tlf pc ye baglandgmda baglntı hmen kopmuyor 1,2 saat suruyor net
Sertifika sorunu için telefonu hack etmen gerekiyor. Symbian s60 v5 yazılım destek bölümünde en üst konularda ilgili konuyu görebilirsiniz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Al kardeşim buradakileri sırayla yap düzelir.

Folivia

Üye
Merhaba ben yaklaşık 3 ay önce nokia n9 aldım başlangıçta bi problemi yoktu kulaklıkla müzik dinliyordum sonra bi gün kulaklıgı taktım müzik durdu birden calmamaya başladı kulaklıgı taktıgım anda müzik donuyor ve calmıyor aynı şekilde videolarda başlamıyor kulaklıgı cıkarıyorum şarkıyı durdur baslat yapıyorum hoparlörden normal calıyor 3-4 kulaklıkla denedim sonuç hep aynı olunca nokia care ye verdim 2 hafta bekledim yapıldı dediler aldım telefonu yine aynı tekrar vermeye çekiniyorum acaba bu problemi çözmenin nası bi yolu olabilir şimdiden teşekkür ederim.

Folivia

Üye
Merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Nokia N9 aldım.Başlangıçta bi problem yoktu kulaklıkla müzik dinliyordum sonra nolduysa bi gün kulaklığı taktım çalan müzik birden durdu ve çalmamaya başladı kulaklığı takıyorum müzik ve videolar ilerlemiyor donuyor 3-4 kulaklıkla denedim sonuç alamayınca servise verdim 2 hafta sonra yapıldı dendi aldım yine aynı müzik ve videolar kulaklıgı takınca donuyor.Tekrar servise vermek istemiyorum başka yoldan bi çözüm olabilirmi şimdiden tşk.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Nokia N9 aldım.Başlangıçta bi problem yoktu kulaklıkla müzik dinliyordum sonra nolduysa bi gün kulaklığı taktım çalan müzik birden durdu ve çalmamaya başladı kulaklığı takıyorum müzik ve videolar ilerlemiyor donuyor 3-4 kulaklıkla denedim sonuç alamayınca servise verdim 2 hafta sonra yapıldı dendi aldım yine aynı müzik ve videolar kulaklıgı takınca donuyor.Tekrar servise vermek istemiyorum başka yoldan bi çözüm olabilirmi şimdiden tşk.

Megoo bölümüne konu açarsanız oradaki arkadaşlar size yardımcı olabilirler.

aycabagis

Üye
nokıa e5 cihazım ovi açılmıyor sürüm eski flan diyor napmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt