nokia değişim talebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canınacakam

canınacakam

Üye
    Konu Sahibi
nokia değişim talebi
beni nokia nın değişim talebi hakkında bilgilendiricek biri varmı acaba?telefonumu 2 kere servise verdim onaramıcaklar gibi. değişim talebi nedir nasıl yapılır öğrenmek istiyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
30 gün geçtiyse onlardan yenisini isteyebilirsin

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
hiç nokiayla uğraşma derim.çok zor direk telefonu değiştirmek. 4 kere aynı hatayı verirse hakem heyetine dilekçe ver kardeş.tabiki verdikleri belgeleri sakla onlar lazım olacak.ben hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum.artık nokia symbiandan desteğini çektikçe batıyor!

Kayahan14

Kayahan14

Üye
hiç nokiayla uğraşma derim.çok zor direk telefonu değiştirmek. 4 kere aynı hatayı verirse hakem heyetine dilekçe ver kardeş.tabiki verdikleri belgeleri sakla onlar lazım olacak.ben hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum.artık nokia symbiandan desteğini çektikçe batıyor!

bari biraz daha ugrassalar 2016 da bitiyor simdiden destek cekildi gameloft gibi ouun sirketlerini sovuyoz nokia cekildiyse gameloft vb. Ne yapsin

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
nokia kendisi oyun ve uygulama üretmeye başlasın

coolasker54

coolasker54

Üye
Ozancığım :ehe bak şimdi çok anlattım bide yazılı anlatayım.

Aynı sebebten 2 sefer yollarsan 3. de değişim talep edebiliyorsun. ancak bunu nokia care den yapman gerekiyor sen ilk seferinde telefonu aldığın yerden verdiğin için kabul olurmu bilmiyorum(büyük ihtimalle olur)

farklı sebeptende 5. seferde yenisini talep ediyosun. Ki yenisi derken sadece anakartını değiştiriyorlar kasası kalıyor.

(Garanti koşullarında yazıyodu bunlar.)

bende bi c1-01 vardı 3. kez aynı sorundan yolladım anakartını değiştirip yolladılar.

• Beğen
Tepkiler: canınacakam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt