Nokia' dan Samsung'a Kamyon Göndermesi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

Üye
Ace Berbat Bir Ürün.Arkadasım Sinirinden Birden Kırdı,Cok Yavas.

ben alınır demedim o fiyata szaten telefondan performans bekleme. Acein alıcı kitlesi genelde bayan kişiler. vermişler tasarımı kısmışlar donanımı yok satıyo valla

El-CD

Üye
ben alınır demedim o fiyata szaten telefondan performans bekleme. Acein alıcı kitlesi genelde bayan kişiler. vermişler tasarımı kısmışlar donanımı yok satıyo valla

kaç bin satmış onu da de hele madem bu kadar biliyorsun ?

kaç bin satmış onu da de hele madem bu kadar biliyorsun ?
abi benim her markete gittiğmde samsungların üstünde bir yoğunlık var bakıyım kaç satmış. hepsiburadada 20ye katlamış kullanıcı yorumu bi bakıyım

El-CD

Üye
incici arkadaşım telefonun ne kadar sattığı değil ne kadar memnun edici olduğu önemlidir

- - - Eklendi - - -

abi benim her markete gittiğmde samsungların üstünde bir yoğunlık var bakıyım kaç satmış. hepsiburadada 20ye katlamış kullanıcı yorumu bi bakıyım

ben de sana diyorum ki onlar bilinçli kullanıcı değil.

MrTech

Üye
Kadınlar Donanıma Degil Dıs Görünüse ve İşlevine Bakıyor Baska Bisi Degil.Ayrıca Kac Bin Satıyor ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ben de sana diyorum ki onlar bilinçli kullanıcı değil.
Aynen Öyle

Kadınlar Donanıma Degil Dıs Görünüse ve İşlevine Bakıyor Baska Bisi Degil.Ayrıca Kac Bin Satıyor ?

- - - Eklendi - - -

Aynen Öyle
telefon piyasasındaki biliçli kullanıcı oranı %10u geçmez. Arkadaşlar bu telefon yani 600 tl lik bir alet yani. Okuldaki bütün kızlarda ace var valla. tam liseli telefonu anlıycanız

- - - Eklendi - - -

sizin yaşlar şuan büyükse yeni nesili anlayamazsınız. kimse gelip bunun gpusu kaç filan demiyo. önemli olan artık galaxy veya apple olması.

MrTech

Üye
Ben 15 Yasındayım.Anlıyorum.Kafasının Diklerine Gidiyorlar,Sonra Telefon Kazık Oldugunu Anlayınca Gec Oluyor

El-CD

Üye

işte ben de bunu diyorum ya zaten

işte ben de bunu diyorum ya zaten

Abiler satış rakamını bulamadım ama çoğu arkadaşımda olan bir telefon yani şimdi birde ace2 çıktı mali400lü filan samsung işini biliyo. vermiş tasarımı almış donanımı. koymuş5mp kamerayı led flashı herkes alıyo.

MrTech

Üye
Alan Alsın Bosveer.Sonra Pişman Olur

Alan Alsın Bosveer.Sonra Pişman Olur
bende aynısını söylemek istiyorum. ace kullanıcıları telefonda sadece angry bird oynayan whatsapp viber fialn takılan insanlar. samsungda bunu bildiği için makul fiyattan iyi tasarımla gözleri boyuyo

kuzenim ace aldı şarj çok kötü ve ANGRY BİRDS TE KASIYOR

BÖYLE TELE LANET OLSUN

Bizzat kendim oynadım space nin açılışı 5 dk oynaması eziyet kuşu atıyorum kesik kesik gidiyor kasılıyor
space sorunlu kardeşim zaten ve angry birsin kalitesini düşüren bir oyun bizim bebeler erslerde angry ve okey çeviriyolar

space sorunlu kardeşim zaten ve angry birsin kalitesini düşüren bir oyun bizim bebeler erslerde angry ve okey çeviriyolar

menü geçirleri kasıyor sonra ekrana güzel resim koyuyorum ekranlar da geçerken kasıyor hemde bir iki vidget le bu parayı haketmiyor ace

- - - Eklendi - - -

menü geçirleri kasıyor sonra ekrana güzel resim koyuyorum ekranlar da geçerken kasıyor hemde bir iki vidget le bu parayı haketmiyor ace

Tepkiler: CanKartaL ve kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...