delrico
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
guzel bir telefon bizim türkiyede 7.500 olması beklenıyor
7.500¿¿¿¿¿
7,500 e kimse almaz hayal
bence çok pahalı ama kesin bi fiyat degil
ben şaka yapıyorsun sansım sen ciddisin galiba yurtdışı fiyatı 450€ türkiyede vergiler dahil 621€ yapar oda €=2.35*621=1459tl
ben şaka yapmıyorum kı vergiler dahil hesaplarsan çok pahalı
ben şaka yapmıyorum kı vergiler dahil hesaplarsan çok pahalı
valla kardeşim şaka yapmıyorsan dalga geçiyorsun o zaman da ayıp etmiş olursun vergiler dahil fiyatını verdim yukarıda çok çok 100tl oynar o fiyat aşağı yada yukarı
bak kardesim ben kesin bisi degil dedım amam o fıyat olması beklenıyor ama kesin bi bilgi yok dedim
canım kardeşim sana kötübişey söylemedim verdigin rakam akla ve mantıga sıgmıyor alınıcak veya sinirlenecek bir durum yok kesin olan bişey yurtdışı fiyatı 450&600$ türkiyeye gümrük ötv ve kdv ile maksimum %43 farkla gelir
ben kızmadım ki
buyrun 40 megapiksellik fotoğraf makinası arkadaşlar..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
17 Gigapixel resim nasıl olur ona bakalım birde ; heralde uydudan direk cekiyorlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çektiği 1080p videoyu ve 7728 x 5368 çözünürlüğündeki fotoğrafı, 512 MB ram ile ve 360x640 ekran çözünürlüğüyle nasıl açabilecek, merak ediyorum?bu pikselde fotoğraf yaklaşık üç katlı bir bina kadardır.yani çekti diyelim oynatacak donanım yokki.yorum için linkleri tıklayın arkdaşlar ne olduğu hakkında fikriniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?