Haber Nokia Cyan güncellemesi ile ilgili bir yenilik daha sızdı

meg1ddo

Üye
metro style tasarımda boyutları kafanıza göre belirleyemezsiniz. Hepsinin standart bir ölçüsü ve birbirlerine olan standart orantısı var.
sorun da o, şu standartını değiştirmesi gerek, daha optimal bir anlayışla yaklaşabilir.

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

dakamon

Üye
metro style tasarımda boyutları kafanıza göre belirleyemezsiniz. Hepsinin standart bir ölçüsü ve birbirlerine olan standart orantısı var.
Valla bir şekilde o hızlı ayar tuşunu arttırmaları gerekiyor bildirim merkezine güzel bir ayar çekmek lazım. Bir şekilde kaydırmalı falan yada o hızlı ayarları yukarı doğru yada aşağı doğru sürüklediğimizde yeni sıralama gelebilir. Ah ulan azıcık animasyon yapmayı bilsem süper konseptler hazırlarım da

Tepkiler: maydinmaydin
Ya illla üst tarafta olmasına gerek yok ekranı sol tarafa çektiğimizde orada da yeni bölme yapılsa çok iyi olur ekranı yarım kapsayan ve tam kapsayan olarak birşey ayarlayabilirler oraya ekleyebilirler.Ama bu renk profilinden daha önemli işler yapıyorlardır umarım.

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

meg1ddo

Üye
N9 daki bir 3. Ana ekran (bildirim ekranı) tarzı birşey diyosun, o zaman sistemi yeniden yazmları gerekir öyle bir şeyi zannetmiyorum.

afwerker

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bişey olsa iyi olurdu bildirim merkezi :S

Serhan

Üye
Şöyle birşey olsa çok iyi olurdu : (heyecan yapmayın ben yaptım. ) @papakudioflu

Tepkiler: skynet ve papakudioflu

sekajmer

Üye
mesaj yazmışım konulara haberim yok.
Ah turbo ah

Tepkiler: Serhan

Serhan

Üye
Güzel olmuş ama üzerinde biraz daha çalışılması lazım. Tüm ayarlara tıklarken ekran yön kilidine de tıklanabilir.

Dur bunu bir de Joe Belfiore'a sorayım.
Adımıda vereydin resmi verdiysen Tüm ayarlar kısmını simge yapıp üstteki boşluğu kısalttak acayip olur bunuda sorarmısın ? @papakudioflu

Tepkiler: OnurYurdakul

papakudioflu

Emekli Yönetici
İkisini de sordum ama cevap vermeyecektir. En azından değerlendirmeye alırlar.

İyi Güzel umarım bildirim merkezinede gelir.

N9 daki bir 3. Ana ekran (bildirim ekranı) tarzı birşey diyosun, o zaman sistemi yeniden yazmları gerekir öyle bir şeyi zannetmiyorum.
Hocam vala n9daki bildirim ekranını bilmiyorum o yüzden tam sizin dediğinizi anlamadım fakat
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videonun en başlarında sol taraftan açılan yarım ve tam ekran bir bildirim ekranı var.Bunun gibi yani

Tepkiler: maydinmaydin ve OnurYurdakul

braayn

Üye
şu güncellemede bildirim ledini Windows logosuna atsalar yha ne güzel olurdu.

Tepkiler: maydinmaydin, sahte_suhte ve eneesparlak

ogzhnoTr

Üye
Çok zor

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

pirenuri

Üye
şu quick launcer var ya onunlar şebeke ayarları atanabiliyor. Belki buna da bir şey yaparlar

güncelleme gelmesine gelirde inşallah bu sefer yine lumia 620 yine üvey evlat muamelesi yapmazlar inşallah bu güncellemeden