nokia ceptelefonu önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
nokia ceptelefonu önerileriniz
arkadaşalar ben 0 yada 2. elden bir nokia cihaz almayı düşünüyorum ancak wi fi (wlan) olmasını da istiyorum çünki interneti biraz fazlaca kullanıyorum önereceğiniz telefon önerilerini yazarsanız memnun olurum...:sos

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N80, n93, n93i, e65 ilk aklıma gelenler :)

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
yanlız e65 de radyo yok bnce radyo olsa güzel olur hatta tam süper olur:)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
N93 Kesinlikle başka arama!!...

Bende onu alacam inşallah nasipse!! ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bence wi-fi boşwer n73 al. Kullandığım cihazlar arasında en komplike olan cihaz n73 diyebilirim.

N80 şarjı 1 günü zor bitiriyor benden söylemesi. :)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Wi-fi önemli değil derseniz Bende N73 tavsiye ederim..Şuan W810i ve N73 kullanıyorum..Gayet ğüzel..Kameraysa kamera ses se ses..!!
Radyoda mevcut...

ibonline

ibonline

Üye
n80 n91 n93 öldü yaşasın yeni kral n95 :oley

__Midas__

__Midas__

Üye
Hocam biraz eski kalabilir ama 9500 internet için biçilmiş kaftan, iç ekran bence hala kayda değer bir artı, bence düşünülebilir :sn:

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
Hocam biraz eski kalabilir ama 9500 internet için biçilmiş kaftan, iç ekran bence hala kayda değer bir artı, bence düşünülebilir :sn:
arkadaşım saol öneri için ama ben o telefonu taşımak için bide vinç kiralamam lazım:ehe

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
cevap yazan bütün arkadaşlar çok teşekkür ediyorum ilgi ve bilginiz için çok saolun:spr (daha karar vemedm ama:ehe )

mservank

mservank

Üye
ya ben de n73 ME almayı düşünüyorum ama telefonun performansı beni korkutuyor yani baktım işlemci hızı 6630 dan düşük ya ne yapabilirim yani uygulamalar arası geçiş yavaş deniliyor ben anlamadım yani bi yerden çıkıp diğer yere girerken uğraştırıyo mu merak ettim yani n73 ME aslında iyi bir telefon bakacağım artık

Ozan

Ozan

Admin
wi-fi pek de kullanıslı degil cep telefonlarında o yüzden n93 diyebilirim.

wi-fi dediginiz şeyi sadece bu özellik telefonumda var demek için almıs olacaksınız 1-2 ay sonra. ilk 2 ay kullanırsınız sonra size pek hos gelmez. İmkanız varsa ve nete illa wireless olan yerde gircem diyorsanız bir cep bilgisayarı yada 12" ekranlı bir notebook işinizi çokca görecektir, cep telefonunda wifi baglantı olsa bile yapabilecekleriniz sınırlı ve çok yavaş gerçekleşecektir..

POWER

POWER

Üye
DENEME YAZI TİPİ

adocan

Üye
ben çok araştırdım wi-fi olayını en hesaplısı n80 geldi onu aldım. fakat daha bağlanamadım:) hep şifre istiyor şifresini bildiklerimlede bağlantı kuramıyor. anlayamadım gitti. hazır konu açılmışken bilen varsa yazarsa çok sevinirim:bilmm şimdiden sağolun:coold:

mservank

mservank

Üye
kesin karar verdim n73ME almaya ama kullanan var mı n73ME ı müzik çalar arka planda açık duruyo kapatılmıyo diyorlar doğru mu bilgisi olan var mı?

:::burak:::

:::burak:::

Üye
n73 al paraya kıyacaksan yani nseriesden sasma

targa911

Üye
n93 veya n95 her türlü gideri var

danger03

danger03

Üye
n81, n95 diyorum

osezer10

osezer10

Üye
E61 yadaN73 öneririm ben n73 kullanıyorumm cok memnunum birde televizyon izleyebilsem süper olcak turkcell hattım var.

hamit00

hamit00

Üye
fiyatı pahalı olabilir ama n95:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt