Nokia cep telefonu önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800 çok iyi ama zarif değil biraz kalın kamera konusunda 3.2 nin altına inmek istemiyorum ben.

piyasada hiç olmadı ki hem zarif hem özellikli bi telefon şimdi olsun .....

varsa da ateş pahası

'Davut

Üye
3g siz ama nokia 'nın yeni çıkardığı bir model X3 370 lira gibi birşey tasarımı harika... 3.2 mp kamerası var...
Ben inşallah bu yaz bu modelden alacam..

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Davut™;2047203' Alıntı:
3g siz ama nokia 'nın yeni çıkardığı bir model X3 370 lira gibi birşey tasarımı harika... 3.2 mp kamerası var...
Ben inşallah bu yaz bu modelden alacam..

Al Davut alınca telefon ile ilgili izlenimlerini paylaşırsan çok iyi olur.Telefonu alacak arkadaşlara yardımcı olursun.

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum tüm mesajları tek tek okudum , zaten kararsızsın iyice kafanı karıştırmaktansa yorum yapmamam en iyisi , ayrıca biraz daha beklemeni isterim çünkü şu an ne alırsan al seni pek memnun etmeyeceğini düşünüyorum.

kafanda netleştir iyice derim , ki içine sinsin . Şimdiden Hayırlı Olsun

Neverex

Üye
    Konu Sahibi

En güzel yorumu sen yazdın Güven.Ben de bekliyeceğim zaten.Halen karasızım ve kafam çok karışık.Görüşün için saol.

aynen 5800 süper bi alet bence dört dörtlük verdiğin paraya değer 4 aydır bende ve hala sıkılmadım bu telden .. her gün kurcalıyorum )

Cs***MaN

Üye
5800 güzel bir seçim olabilir...x3 gayet güzel bir telefon ama bildiğim kadarıyla onda wi-fi yok 5800 en iyi seçim olur diye düşünüyorum....

samekary

Üye
Nokia'nın sitesine gir birde ordan bak hoşuna giden modeli burada paylaş biz sana neyi var neyi yok söyleyelim ne dersin?

Praetor

Emekli Yönetici
Konu sahibinin talebi üzerine kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...