Nokia CC-1043 Tuhaf Lekeler

Konu Sahibi
Nokia CC-1043 Tuhaf Lekeler
Arkadaşlar Nokia cc 1043 sarı ve mavi kılıfım yalnız ikisini de kenarları renk değişiyor herhalde pantolona surttuğunden dolayı. Bu lekeler artık kılıfta genel olarak her yerinde olmaya başladı ve sabunla çıkaramıyorum bir losyonu felan varmı kullandığınız.sarı kılıfta sitah leke navi kılıfta mor ve lacivert arası bir renk oluyor.Siz de belki yaşamışsınızdır bu lekeleri nasıl çıkardınız? Ciddi ciddi çok kotu gözüküyor ve forumda da bu konuyu açacak bir yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim aslında düşününce çok komik bir konu ama yinede yardımlarınızı bekliyorum.

Senin kılıf ta ve pantolon da sorun olabilir , bende kullanıyorum ama suan kılıfta çizik bile yok

Dostum bu kadar küçük şeyleri kafaya takmaya değer mi sence ha illa gözüne iğrenç duruyorsa yenisini al benim anladığım kadarıyla rengi atmış gibi

Konu Sahibi
hayır üstüne renk gelmiş

papakudioflu

Emekli Yönetici
renk atmaz sadece surtündügü kumaşlar renk verirse o renkleri alabilir. Camaşır sulu bir pamukla veya bildigimiz silgi ile silmeyi deneyin

ÖEY

Üye
Yahu ben de tam bu kılıftan hem de mavi renkte olanından almayı düşünüyordum Kötü oldu

n000k

Üye
Çamalır suyu renk attırmaz değil mi"?
aynı kılıftan bende kırmızısı var ve benimde kenarları lacivert oldu, pantalondan dolayı.. hemen çamaşır suyuyla deniycem şimdi.. sanmam kılıf renk atsın..ama maalsef kılıf renk alıyor

Dtn

Üye
Çamaşır suyu değirmeyin derim, kendi rengi de çıkmasın sonra? Cifle falan deneseniz beki olabilir, ben kulaklığımın kablosunu oyle temizliyorum.

OozyStaw

Üye
Renk atmadı orijinal Nokialarda garanti kapsamında

Konu Sahibi
aynı kılıftan bende kırmızısı var ve benimde kenarları lacivert oldu, pantalondan dolayı.. hemen çamaşır suyuyla deniycem şimdi.. sanmam kılıf renk atsın..ama maalsef kılıf renk alıyor
Sonuç nedir?

- - - Eklendi - - -

Renk atmadı orijinal Nokialarda garanti kapsamında
Çamaşır suyu deydirmek temizlemek sonucunda renk atması garanti kapsamındamı ?

enessrsy

Üye
Bende sarısı var bir süredir sarıdan ziyade lacivert, mavi, yeşil arası bir renkte kullanıyorum. Kot pantolonlardan çok fazla renk alıyorlar. Silmeyi çok sefer denedim ama sonuç alamadım.

ÖEY

Üye
Valla ben kesin olarak bu kılıfı almaktan vazgeçtim artık

Yapma bunu yapma Aklımı çelme işte Ne güzel vazgeçmiştim

Farkedilmiyor bile, siyah kılıf ile siyah lumia aynı tonda, gevşeme esneme de yok.

Ayrıca neler neler geldi başına ama en ufak bir deformasyon dahi yok

ÖEY

Üye
Peki bu arkadaşların yaşadıkları neden kaynaklı? Ben mavi, sarı ve kırmızı tabi eğer varsa renklerini almayı düşünüyorum da. Sonradan pişman olmayayım

Nasıl bir ortamda kullanıyor yada kılıfa temas eden materyal nasıl bir boya salma özelliğine sahip bilmiyorum ama kışın boyası akan süet botlar gibi bir yüzeyle temas etmiş olmalı.

Islak mendille silse geçer gibi geldi bana ama

Dtn

Üye
Kot pantolonlar çok çabuk renk verir zaten, çantaları falan sürtündükçe boyar maviye, siyah kılıf koyu olduğu için sorun çıkarmamış olabilir. yani kılıfın kalitesizliği değil malzemenin çeşidi sebep olur buna. alacaksan siyah alman daha mantıklı ama renkli alırım diyorsan da dediğim gibi kot cebinde falan taşımazsan sorun olmaz herhalde

ÖEY

Üye
Ya benim telefon siyah olduğu için ve renkli telefonlara özendiğim için renklisinden alayım diye düşündüm. Kot cebinde taşırım çok büyük ihtimalle o yüzden renklisi bana gelmeyecek sanırım. Ya da mavisini alıp bir denesem mi acaba?