Nokia Çakallık Mı Yapıyor ??

Sponsorlu Bağlantılar

caglet

caglet

Üye
onu çakallığa yatırmak yanlış olur.. ticari strateji o.. ayrıca her özellik aynı olursa yalnızca fiziksel görünüm farklı olursa yine alınmaz telefonlar gereksiz yere pahalı olur ...o yüzden adamlar onu ölçüp tartıp ayarlamaya çalışıyorlardır.. zaten her telefonu belirli bir kitleyi esas alarak ürettikleri için onlara göre pek sorun olmaz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
peki c6-01 eylülde daha düşermi fiyatı
Açıkcası pek sanmıyorum çünkü indirim yapıldı zaten bu telefona Eylülde değil ama tahminen Aralık gibi maksimum 550 tl'ye düşer o da belki.

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
çakalmı :hmmm yok yav benım bildiğim nokia telefon uretıyordu Allah Allah... :hmmm

Çakallığa da başlamışlar :hmmm

----------Eklendi @ 09:11:58 ---------- Yazıldı @ 09:10:32 ----------

Bunun çakallıkla ilgisi yok. Zaten C6-01 599 tl'nin üstünde bir fiyatı hakeden telefon 599 tl'ye o özellikte başka telefon yok. Onun fiyatının bu kadar düşmesi Nokia'nın kaybettiği pazar payını yükseltmek istemesidir. Eylül ayında %15'lik genel bir indirime gidilecek N8 ve C7'nin de fiyatları düşürülecek hatta X6 ve 5800'da da büyük ihtimal olur indirim. Nokia bu stokları bitirmeye çalışıyor. Daha sonra Nokia 500(fate), 600, 700, N9 gibi 1 ghz gücündeki telefonlarla altın çağını başlatmak istiyor, bütün amaç bu.

%15 ?? Kesin mi bu ya güzel olur o zaman

----------Eklendi @ 09:12:48 ---------- Yazıldı @ 09:11:58 ----------

ısmet kardesımızın dedıklerı dogru her kelımesıne kadar gercekcılık payı var..........sımdı bırde şu acıdan bakalım sonucta NOKIA buyuk marka olan bır uretıcı bır telefona butun en ıyı donanımı katıp bır telefon cıkarsalar emınım hemen hemen herkes alır ıkıncı telefonuda uretıp cıkarsalar kımse almaz cunku yenı cıkan modelın ozellıklerı bır oncekı telefonla aynı oldugu ıcın almazlar........bana gore bu TİCARETİN en buyuk kurnazlıgıdır.........aslında arkadaslar sunu soyleyım en buyuk hata bızdede var neden mı 1.cısı yenı bır telefon cıksa hemen elımızdekını satıp elımızde avucumuzda ne varsa ustune koyup hemen gıdıp alıyoruz.........2.cısı bırde bızde cekememezlık ve kıskanclık var bır arkadasımızın telefonunu gorsek yaaa bunda bu telefon varken bende nıye yok benım onda ne eksıgım var derız hemen gıdıp aynısından alırız........yanı dıyecegım şu arkadaslar bu tur oyunlara ve tuzaklara kanmayalım.......

Doğru yazmışın dostum.. Ticaret işte aynen...

----------Eklendi @ 09:13:48 ---------- Yazıldı @ 09:12:48 ----------

peki c6-01 eylülde daha düşermi fiyatı

:D :D Çakalll :D

anılbaran

anılbaran

Üye

Çakallığa da başlamışlar :hmmm

----------Eklendi @ 09:11:58 ---------- Yazıldı @ 09:10:32 ----------

%15 ?? Kesin mi bu ya güzel olur o zaman

----------Eklendi @ 09:12:48 ---------- Yazıldı @ 09:11:58 ----------

Doğru yazmışın dostum.. Ticaret işte aynen...

----------Eklendi @ 09:13:48 ---------- Yazıldı @ 09:12:48 ----------

:D :D Çakalll :D

valla öyle iste ismet :D

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Eylülde 2.indirime giderse 450 TL olur artık :D

fireman87

fireman87

Üye
Mantıklı düşünülmüş..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşlar nokia dan gelen açıklamaya göre (yabancı dergide ne yazıyor bilmiyorum) bende bi sitede okumuştum eylül ayında gelecek olan bu indirim c7 n8 e7 ve n97 yi kapsayacakmış x6 ve 5800 ı kapsadığı yazmıyordu bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama gerçeği eylül ayında göreceğiz ve c6-01 zaten bu fiyata f\p olarak en iyilerinden bu telefonun daha da ucuzlatacaklarını bende pek düşünmüyorum zaten haziran ayında 750-850 tl arası olan telefon 599tl ye çekildi daha ne kadar ucuza versin nokia bu telefonu beleşe mi dağıtsın:D

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia dan gelen açıklamaya göre (yabancı dergide ne yazıyor bilmiyorum) bende bi sitede okumuştum eylül ayında gelecek olan bu indirim c7 n8 e7 ve n97 yi kapsayacakmış x6 ve 5800 ı kapsadığı yazmıyordu bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama gerçeği eylül ayında göreceğiz ve c6-01 zaten bu fiyata f\p olarak en iyilerinden bu telefonun daha da ucuzlatacaklarını bende pek düşünmüyorum zaten haziran ayında 750-850 tl arası olan telefon 599tl ye çekildi daha ne kadar ucuza versin nokia bu telefonu beleşe mi dağıtsın:D

Ya adam gibi telefon istiyorum bende valla N8 falan 800'e ya da C7 700 civarına düşse bi tane almak isterim..
Bakalım 1 ay sonra ne olacak.

__xXx__

__xXx__

Üye
Ya adam gibi telefon istiyorum bende valla N8 falan 800'e ya da C7 700 civarına düşse bi tane almak isterim..
Bakalım 1 ay sonra ne olacak.
n8 i 800 liraya bulur musun bilemem ama c7 modelini 750 civarı bi fiyata alabilirsin diye düşünüyorum

ALPARS™

ALPARS™

Üye
yapar mı yapar.
Ölümüne Sony...

Masha

Masha

Üye
Onlarda bu yüzden emekli olma yoluna gittiler ya Nokia eski yerini alamaz artık

Ocean258

Ocean258

Üye
doğru dusunmussun.. katılıyorum sana.. zaten bu saatten sonra bu telefonları anca bole oyunlarla satmaya calısırlar bence.. yedirebildiklerine tabıkı :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
n8 i 800 liraya bulur musun bilemem ama c7 modelini 750 civarı bi fiyata alabilirsin diye düşünüyorum
Aynen katılıyorum C7'yi 750 tl civarına düşürebilirler. Ama tabi Nokia'nın bu kadar indirimler yapması bu işten anlamayanlara gene yaramıyor kısacası anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

• Beğen
61semih

61semih

Üye
bunun çakallıkla alakası yok tamamen pazarlama stratejisi.ve yazına katılıyorum.buyontem cokça kullanılır pazarlamada gayet normal yani

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
nokianın telefonlarında indirime gitme sebebini kakalama çabası olarak görenlere sesleniyorum arkadaşlar adamlar wp7 ile meego lu cihaz çıkaracaklar ama önce ellerinde ki cihaz stoğunu eritmeye çalışıyorlar adamlar zorla alacaksınız demiyor ki ayrıca piyasadaki telefonları çok ta güzel nedir yani bu symbian ile alıp veremediğiniz adamlar indirimini yapar işine gelen alır işine gelmeyen almaz

----------Eklendi @ 17:03:46 ---------- Yazıldı @ 17:00:41 ----------

indirim yapmasa çok pahalı değmez vs dersiniz indirim yapsa adamlar satamadıklarını kakalıyo gibisinden ifadelerde bulunursunuz ne yapsınlar daha?

orhanparlak

orhanparlak

Üye
nokianın telefonlarında indirime gitme sebebini kakalama çabası olarak görenlere sesleniyorum arkadaşlar adamlar wp7 ile meego lu cihaz çıkaracaklar ama önce ellerinde ki cihaz stoğunu eritmeye çalışıyorlar adamlar zorla alacaksınız demiyor ki ayrıca piyasadaki telefonları çok ta güzel nedir yani bu symbian ile alıp veremediğiniz adamlar indirimini yapar işine gelen alır işine gelmeyen almaz

----------Eklendi @ 17:03:46 ---------- Yazıldı @ 17:00:41 ----------

indirim yapmasa çok pahalı değmez vs dersiniz indirim yapsa adamlar satamadıklarını kakalıyo gibisinden ifadelerde bulunursunuz ne yapsınlar daha?

androıd'e geçebilirler mesela:d:

Utku

Utku

Üye
Bir daha nokia alırsam:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

__xXx__

__xXx__

Üye
androıd'e geçebilirler mesela:d:
tr de konusu açılmadı ama nokia androide geçmeyi denemiş başarılı olmamış forum sitelerinde açılan konuları biraz takip edin bulursunuz bu konuyu

----------Eklendi @ 17:11:11 ---------- Yazıldı @ 17:10:52 ----------

Utku™;3690412' Alıntı:
Bir daha nokia alırsam:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:
cc6-01 den neden memnun değilsin?

Üst Alt