PureFood
Üye
Nokia Çakallık Mı Yapıyor ??
Arkadaşlar kafamda şöyle bir düşünce oluştu ;
Şimdi Nokia C6-01, C7 ve N8'i piyasaya sürdü.
(C6-01 dışındakileri kullanmadım. Teknoloji marketleri hariç.)
Bilindiği üzere C6-01 ve C7'de AutoFocus yok ve pek çok kullanıcı bu durumdan yakınıyor.
Şimdi benim düşünceme gelince,
Kişi Symbian^3'lü telefon almak istiyor ve bakıyor C6-01'e, hayır diyor az daha üstüne C7 var, kafası C7'ye yatıyor bu sefer C7'de AF falan yok bi bakıyor 150-200 TL fazlasına N8 var AF var 12 MP var adamı cezbediyor. Böylece millet az daha verip almışken en iyisini alıyor N8'i.
Bu sefer ne oluyor, C6-01 ve C7'nin satış rakamları düşüyor, N8'in çıkıyor,
Sonra Nokia atak yapıyor bir anda ! Bi bakmışız C6-01 600 TL'ye inmiş. Tabi telefon satmadı bütün bu sefer bütün Türkiye'de indirim. Ülkemizde bilmeden/bakmadan/araştırmadan/sırf markası var diye alan da çok olduğuna göre, Nokia yine satarak amacına ulaşıyor....
Siz ne düşünüyorsunuz... Katılan var mı düşüncelerime....
Şimdi Nokia C6-01, C7 ve N8'i piyasaya sürdü.
(C6-01 dışındakileri kullanmadım. Teknoloji marketleri hariç.)
Bilindiği üzere C6-01 ve C7'de AutoFocus yok ve pek çok kullanıcı bu durumdan yakınıyor.
Şimdi benim düşünceme gelince,
Kişi Symbian^3'lü telefon almak istiyor ve bakıyor C6-01'e, hayır diyor az daha üstüne C7 var, kafası C7'ye yatıyor bu sefer C7'de AF falan yok bi bakıyor 150-200 TL fazlasına N8 var AF var 12 MP var adamı cezbediyor. Böylece millet az daha verip almışken en iyisini alıyor N8'i.
Bu sefer ne oluyor, C6-01 ve C7'nin satış rakamları düşüyor, N8'in çıkıyor,
Sonra Nokia atak yapıyor bir anda ! Bi bakmışız C6-01 600 TL'ye inmiş. Tabi telefon satmadı bütün bu sefer bütün Türkiye'de indirim. Ülkemizde bilmeden/bakmadan/araştırmadan/sırf markası var diye alan da çok olduğuna göre, Nokia yine satarak amacına ulaşıyor....
Siz ne düşünüyorsunuz... Katılan var mı düşüncelerime....

yok yav benım bildiğim nokia telefon uretıyordu Allah Allah...
vardı hocam

kimi daha ucuza bi alt modelini alır kimi o kadar para veriyorum zaten şu kadar daha veririm tam alırım der bi yandan iyi cihaz alır bi yandan üretici firmayı zengin yapar